Alexandra Dinu are satisfactii si in ceea ce priveste cariera actoriceasca. Astfel, in anul 2004, frumoasa romanca a reusit sa puna mana pe roluri de prim-plan, serialul "Don Gnocchi", de pe celebrul post italian "Canale 5", in care a avut de interpretat o asistenta medicala indragostita de doi frati, fiind foarte bine vazut de catre specialisti.

Datorita succesului inregistrat, Alexandra a fost cooptata, conform revistei "Story", si intr-un serial italian politist, ajuns acum la cea de-a cincea serie, Distretto di Polizia (un fel de Caracatita), ce va fi difuzat tot pe "Canale 5".

Si, ca o ultima informatie, din martie, fosta si viitoarea doamna Mutu va juca rolul principal feminin intr-un film, "La prof", regizat de cunoscuta Rossella Izzo. In pelicula cu pricina, Alexandra va fi o tanara balerina, indragostita de un individ extrem de gelos si posesiv, care o mai si bate din cand in cand.

Intr-un final, pentru ca nu il mai suporta, femeia il omoara, restul povestii fiind la fel de interesant. Asteptam filmarile... (Cornelia Ionescu/ Ioana Popescu)