Primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu, s-a lansat ieri intr-un atac virulent la adresa colegilor sai Victor Ponta si Ioan Rus, autorii unor strategii de reformare a PSD.

"In ultima perioada au iesit in fata oameni care se refera la reforma PSD, oameni care au pierdut lamentabil alegerile. Ioan Rus a pierdut alegerile din Cluj, Victor Ponta a pierdut batalia de la Gorj. Ponta, ca lider al organizatiei de tineret, a fost batut mar de organizatia PD. Cei doi sunt oameni care ar trebui sa aiba mai multa decenta.

Nu cred ca acestia ar trebui sa fie reformatorii PSD", a declarat ieri Ontanu. In opinia sa, in momentul de fata, PSD doarme. "Sunt lucruri care s-au intamplat, iar conducerea PSD nu a luat nici o pozitie. Primarii PSD care au castigat totusi alegerile sunt lasati de izbeliste. Conducerea PSD nu isi da seama ce impact au unele decizii ale Guvernului, ca de pilda cota unica de impozitare.

PSD nu trebuie sa atace hotararile Guvernului, ci trebuie sa discute despre ele si sa gaseasca solutii alternative", a adaugat Ontanu.