Presedintele stelist Mihai Stoica, acuzat ca s-a aflat in spatele plecarii fortate a lui Adrian Neaga de la Steaua, pretinde ca atat el, cat si gruparea din Ghencea sunt victimele unei campanii de presa potrivnice.

"Campania este menita sa creeze tensiuni in randul unei echipe care se lupta cu sanse, poate mai mult decat teoretice, de calificare mai departe in cupele europene", a spus oficialul care face apel la suporterii ros-albastrilor pentru a se alia cu conducerea stelista impotriva presei.

"Ii atentionez pe suporterii Stelei ca aceasta campanie are ca scop indepartarea noastra de obiectivul prioritar, cucerirea titlului cu numarul 22. Cat timp suntem impreuna cu suporterii, nimeni nu ne poate sta in fata", a spus Stoica, acuzat ca s-a aflat si in spatele plecarilor lui Victor Piturca si Marian Aliuta din Ghencea.

Desi Adrian Neaga a fost practic debarcat din lotul Stelei, presedintele clubului spune ca atacantul a ales transferul in Coreea in ciuda sfatului sau. "Am discutat sambata trecuta cu Neaga si era foarte nehotarat. M-a intrebat ce il sfatuiesc, iar eu l-am sfatuit sa ramana la Steaua cel putin pana in vara, dar Neaga va pleca duminica in Coreea", a spus M.M.

, care nu ezita sa-l compare pe latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, cu patronul lui AC Milan, Silvio Berlusconi, atunci cand seful Stelei l-a cerut in teren pe Andrei Cristea. "Este o problema delicata, nu are rost sa comentez. Gigi Becali este un presedinte cu totul si cu totul iesit din comun.

Poate oricare alt patron ar fi discutat cu antrenorul, el insa a preferat sa faca publica opinia lui. In fotbalul romanesc se intampla mai greu ca presedintele sa discute cu antrenorul la gura sobei. Si Berlusconi l-a impus pe Sevcenko la Milan, iar Sacchi s-a supus", a declarat Mihai Stoica, cel care are de gand sa ramana ani multi in functia de conducere in Ghencea.

"N-as pleca de la Steaua decat daca as fi indepartat. N-am sa cedez nici unei presiuni, pot sa demonstrez ca nu sunt un manager prost, asa cum incearca unii sa convinga suporterii. Nu simt nici o raceala si nu vad ce motive as avea sa plec. Daca nu aveam sanse la titlu sau daca ieseam din Europa asa cum au facut-o altii, mai ziceam. Asa ca dati-mi voie sa mai stau", a concluzionat Stoica.