Incercind sa demonstreze ca a fost urmarit de Securitate, Vadim a facut publice citeva file din dosarul sau de la CNSAS. Presedintele PRM confirma si faptul ca isi punea la dispozitie apartamentul pentru „aventurile“ apropiatilor.

Presedintele PRM, C.V. Tudor, a aratat, ieri, mai multe file din dosarul de urmarire informativa intocmit de fosta securitate. Pe una dintre file apare semnatura fostului deputat PSD Ristea Priboi, datata aprilie 1969, perioada in care actualul lider peremist era student in anul doi.

In notele informative sint mai multe descrieri ale lui Vadim Tudor, in care se regaseste foarte bine personalitatea de acum a senatorului. „Din punct de vedere al trasaturilor de caracter, este apreciat ca un element usuratic, cu tendinta de laudarosenie, iar in relatiile cu colegii adopta o atitudine de ingimfare, aroganta si lipsa de tact“, spune una dintre descrierile din dosar.

Potrivit notei, aceasta atitudine, dar si faptul ca „isi supraevalua rolul in activitatea de presa desfasurata pe linga conducerea superioara de partid“, au facut ca acesta sa fie dat afara de la agentia de presa Agerpres unde a lucrat intre 1981-1982.

Intr-o alta nota, se povesteste ca pe perioada in care Vadim Tudor era plecat din tara apartamentul lui era „frecventat de diferite perechi, barbati si femei, pentru relatii amoroase“.