Un fotbalist de la divizionara B, Pandurii Tirgu-Jiu, este acuzat ca a agresat-o fizic pe corespondenta Pro Sport, Monalisa Popescu. Incidentul s-a petrecut ieri, in jurul prinzului, in incinta stadionului municipal din Tirgu-Jiu, la iesirea din biroul antrenorului principal, Emil Sandoi.

Jurnalista povesteste ca Popete i-a reprosat cele relatate intr-un articol: "Popete era in birou, la Emil Sandoi, impreuna cu Bejinaru. Eu am intrat sa-l intreb de ce ma cauta prin stadion si a inceput sa ma jigneasca. Emil s-a ridicat si a plecat, iar Popete mi-a reprosat faptul ca am scris ca s-ar fi dus cu masina in deplasare.

In timp ce ne certam, m-a amenintat si a venit Catelu, masorul echipei, sa ne scoata afara din biroul lui Sandoi. Eu am iesit prima si, in usa, m-am trezit cu el in spatele meu, tragindu-ma de par si lovindu-ma cu pumnul. M-a impins pina in hol, unde a continuat sa ma loveasca". Coechipierii lui Popete au sarit in apararea jurnalistei.

"Martori au fost aproape toti jucatorii, care se uitau cum ma loveste. La tipetele mele au iesit din vestiar Vancea si Vintilescu, care i-au strigat sa se opreasca. Ultimul a intervenit in disputa si l-a tras in vestiar pe Popete", a mai spus Monalisa Popescu.

Vinovata pentru "violare de spatiu"

Fotbalistul a refuzat sa comenteze incidentul, ulterior plecind in cantonament. Ziarista a facut imediat plingere la politie si a mers la Laboratorul de Medicina Legala, unde si-a scos un certificat medico-legal. Monalisa a fost diagnosticata cu traumatism osos si intindere de ligamente la bratul sting si i-a fost imobilizata mina in gips pentru sapte zile.

Un echipaj de politie a venit dupa putin timp la stadion, unde a luat declaratii lui Florin Popete si celorlalti membri ai echipei. Fotbalistul a spus ca nu a lovit-o pe jurnalista, iar ceilalti jucatori au declarat ca nu au vazut nimic. Presedintele clubului de fotbal, Marin Condescu, sustine ca nu va lua masuri im-potriva fotbalistului asteptind rezultatele anchetei politiei.

Vicepresedintele echipei, Viorel Temelescu, sustine ca ziarista ar fi incalcat regulamentul de ordine interioara, conform caruia nu avea voie sa fie prezenta in zona vestiarelor, si ca ar putea fi data in judecata pentru violare de spatiu. "Nu am fost pentru conflicte si nu le-am incurajat. Vom lua cele mai drastice masuri in urma anchetei facute de politie.

Sa vedem cine a fost agresorul si cine a fost agresatul. Popete avea mai multe optiuni decit sa o agreseze. Nu trebuia sa-si faca singur dreptate". Antrenorul Emil Sandoi nu a vazut si nu a auzit nimic si le-a spus jucatorilor sa se concentreze doar asupra jocului de simbata: "Am fost la stadion, i-am salutat pe amindoi si am plecat la cabinetul medical.

Dupa antrenament am tinut o sedinta tehnica in care le-am spus ca problemele personale trebuie ingropate acasa".

In urma cu mai multe luni, si tatal fotbalistului, Pompiliu Popete, presedintele clubului de fotbal feminin, a fost acuzat de jurnalista ca ar fi batut-o, acesta primind si o amenda administrativa din partea instantei de judecata.