Imediat dupa terminarea partidei de fotbal dintre Universitatea Craiova si Steaua Bucuresti, scor 0-1, patronul Dinel Staicu a anuntat ca se retrage de la conducerea gruparii oltene. "Sunt singurul vinovat. Am luat decizia sa ma retrag definitiv din fotbal. Imi cer scuze fata de suporteri, dar sunt intr-o perioada in care efectiv nu mai am nici o motivatie de a finanta Universitatea.

Nu mai am solutii si nu vreau sa mai cheltuiesc bani aiurea. Prefer sa pierd tot ce am cheltuit, pierd jucatori, pierd totul, dar ma retrag.

Sa vina altii care sunt mai in stare decat mine, pentru ca acesta este un domeniu in care nu mai fac fata", a spus Staicu, care a mentionat ca va cesiona Universitatea Primariei din Craiova, urmand sa faca acelasi lucru cu satelitul Universitatea II, care va fi cedat insa Primariei din Resita. "Nu voi lasa in contul societatii decat bani pentru urmatoarea etapa", a subliniat Staicu.

O data cu plecarea lui Staicu de la echipa, si portarul Adnan Guso va parasi trupa antrenata de Marian Bondrea. "Guso are o clauza in contract conform careia, daca eu plec, el va fi liber de contract. Referitor la Plesan, mi-am dat cuvantul ca in vara ii voi da dezlegarea fara nici un ban. Am facut contractul cu acea clauza.

Un alt jucator pe care l-am "pacalit" a fost Moti, iar al treilea este Ilie Iordache. Celor trei le-am promis acest lucru si ma voi tine de cuvant, daca tot am acceptat sa dau lotul mare cu totul si pe gratis", a explicat Staicu. Fostul patron al celor de la Craiova a mai declarat ca "nu mai poate face fata fotbalului".

"Am incercat sa acopar pe cat am putut aceste probleme personale cu anchetele care in ultimul timp s-au intensificat. In fiecare saptamana am cate un control si m-am vazut nevoit sa fac naveta intre diferite localitati din tara. Asta nu este insa o scuza pentru rezultatele slabe din fotbal. Nu mai pot face fata in acest domeniu.

Am ajuns eu, Dinel Staicu, om cu multi bani, sa fiu huiduit de toata lumea. Cea mai mare greseala a mea a fost in 2002, cand am luat echipa de la Gigi Netoiu", a spus Staicu. In alta ordine de idei, Marian Bondrea a declarat ca pentru Craiova va fi imposibil sa se mai salveze de la retrogradare. "Trebuie sa ne ducem crucea in continuare, insa va fi imposibil sa ne mai salvam.

Este pentru a nu stiu cata oara cand Craiova pierde din cauza unor greseli de arbitraj, dar si pe greseli personale comise de jucatorii din aparare. Cred ca a fost gol perfect valabil la Claudiu Dragan, iar in ultimul minut trebuia sa se acorde lovitura libera indirecta din careul Stelei, la o intrare cu talpa a lui Nesu asupra lui Plesan", a spus Bondrea.