Vacantele la munte reprezinta pentru multe persoane singurul mod in care se pot odihni. Pensiunile si hotelurile de pe Valea Prahovei si-au stabilit deja tarifele si isi asteapta primii oaspeti. Va prezentam in continuare cateva preturi practicate in aceasta vara.

O saptamana la Sinaia sau la Busteni, intr-o vila a Taberelor scolare, va scoate din buzunarele parintilor 390.000 de lei pentru un copil. Pretul este stabilit de Agentia Nationala pentru Tineret si include cazarea si masa pentru toata perioada sejurului. Oferta este bogata si in cazul pensiunilor si vilelor, iar preturile sunt variate si pentru toate buzunarele.

Astfel, operatorii din turism, atat proprietarii de vile si pensiuni cat si agentiile, ofera cazare la preturi cuprinse intre 500.000 de lei si 900.000 de lei pe zi pentru o camera intr-o locatie de doua stele. Daca vreti sa va petreceti vacanta intr-o pensiune sau intr-o vila luxoasa, de trei sau patru stele, aveti nevoie de mult mai multi bani.

O camera cu baie proprie, televizor si frigider costa aproximativ un milion si jumatate de lei pentru fiecare zi de cazare. Pensiunile si vilele de pe Valea Prahovei nu ofera si masa in pretul camerei, asa ca pentru trei mese pe zi mai sunt necesari aproximativ 500.000 de lei.