Stirile sportive ale Antenei 1 au anuntat in jurul orei 20:00 ca arbitrul Zoltan Erdei a suferit un accident cerebral la Ploiesti, imediat dupa terminarea meciului de retragere a jucatorului Valeriu Rachita, Petrolul '95 - Rapid '95, reeditarea finalei Cupei din 1995, cistigata de Petrolul.

Dupa incheierea partidei, arbitrul s-a dus la toaleta, unde i s-a facut rau. El a solicitat ajutorul doctorului, care a sosit imediat, iar o ambulanta din cele doua prezente pe stadion l-a dus imediat la spital.

Dupa atacul cerebral, suferit la ora 19:23, arbitrul a suferit si un infarct la ora 19:53, cind ambulanta intra pe poarta Spitalului de Urgenta din Ploiesti. Moartea asistentului, in virsta de 55 de ani, a survenit la ora 21:05, in urma unui al doilea infarct, dupa 50 de minute de incercari de resuscitare.

Doctorul Andrei Ilinca, medic primar medicina de urgenta, din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, a precizat ca decesul a survenit la ora 21:05. "Pacientul s-a prezentat la noi in stop cardiorespirator la ora 20:10. Am incercat sa-l resuscitam, dar la ora 21:05 a decedat", a declarat Ilinca.