O suta de posturi vacante la Protectia Mediului

de     Adevarul
Miercuri, 24 august 2005, 0:00


Conform cerintelor Uniunii Europene, Romania trebuie sa aiba, pana in anul 2007, peste 1.500 de experti in protectia mediului. O data cu reorganizarea Agentiei Nationale de Protectia Mediului, au fost infiintate inca 400 de posturi, pentru care in luna septembrie se organizeaza concurs de angajare.

Anul acesta, in cadrul Agentiei Nationale este nevoie de 80 de oameni, iar la Agentiile Regionale sau Locale de alti o suta. Posturile scoase la concurs sunt atat pentru specialisti in domeniul mediului (chimisti, biologi etc.), cat si pentru juristi, contabili, ingineri si chiar filologi. Concursurile se vor desfasura pe 5 sau 8 septembrie, in functie de postul pentru care se candideaza.

Conditiile de desfasurare si de participare la concurs, precum si bibliografia stabilita sunt afisate la sediul Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului si pe site-ul Agentiei la www.anpm.ro. Relatii suplimentare se pot obtine la sediul ANPM sau la numerele de telefon (021) 493.42.35, 493.42.36, 493.42.37.


157 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri