Pugilistul Mike Tyson a mai petrecut o noapte de pomina la malul Marii Negre. Seara de joi a impartit-o cu primarul Constantei, Radu Mazare, la Gala Local Kombat. Boxerul a fost insotit de "fetite", care i-au tinut companie pe tot parcursul serii, iar primarul a venit cu baiatul sau.

Cei trei au plecat insotiti de doua domnisoare in Clubul New Orient din Mamaia, unde au asistat la Gala Local Kombat. Pe parcursul meciurilor, Mike a baut atat apa minerala, cat si sampanie. Dupa ce a plecat din Club, Mike s-a distrat in compania "fetitelor" pana spre dimineata, in statiunea Neptun.

El a fost inconjurat in permanenta de o domnisoara blonda si una bruneta, care au avut grija ca renumitului boxer sa nu-i lipseasca nimic. L-au pupat, l-au dezmierdat, i-au tot turnat in pahar, incat la iesirea din discoteca, boxerul a trebuit sa fie sustinut de prieteni. Asa ca nu a mai plecat din Mamaia spre Odessa dimineata.

Cand s-a trezit, Tyson a mers pe plaja din Mamaia, unde si-a petrecut dupa-amiaza. Iahtul marelui boxer trebuia sa paraseasca Portul turistic Tomis, aseara, dupa ora 23.00.