Bucurestenii se confrunta cu apa si mizeria lasate in urma de ploaia care a cazut peste oras. Lacuri imense de acumulare s-au format pe zone intinse din mai multe cartiere ale capitalei.

Pompierii impreuna cu lucratorii ADP si Apa Nova se lupta din greu sa scoata apa de pe strazi si din case. Cateva din soselele care leaga orasul de judetele limitrofe sunt blocate.

Bucurestenii sunt avertizati de specialistii directiei de sanatate publica sa foloseasca doar apa de la robinet, sau pe cea imbuteliata si nu pe cea de la fantana.

Dupa haosul iscat in urma ploilor abundente, contractul municipalitatii cu Apa Nova, societatea care se ocupa de alimentarea cu apa si de canalizarea Capitalei a ajuns motiv de scandal.

Autoritatile au dat vina pe Apa Nova, care nu a facut fata situatiei. Toti cei sase administratori ai sectoarelor afirma ca pana acum firma concesionara a retelei de canalizare nu a respectat toate obligatiile asumate in contract.

In plus, cetatenii s-au plans de nenumarate ori de serviciile prestate de Apa Nova. Primarul general Adriean Videanu intentioneaza chiar sa renegocieze contractul cu Apa Nova, deoarece acesta, ar avea prea multe avantaje in favoarea societatii de apa-canal.