Cati dintre noi nu am visat, poate cu ochii deschisi, cum ar fi sa incepi, sa conduci si sa-ti dezvolti propria ta afacere.

Daca vi s-a intamplat asa ceva, atunci sunteti "contaminati" cu virusul francizei, o metoda comerciala de replicare si de dezvoltare a afacerilor, pe care, incepand de astazi, revista Capital isi propune sa o promoveze la fiecare aparitie a sa.

In parteneriat cu compania de consultanta CHR Consulting, lider al pietei de recrutare in sistem de franciza, Capital va va prezenta saptamanal o oportunitate de afacere in regim de franciza, dezvaluind informatii de natura economica, financiara si legala, precum si elementele esentiale care compun conceptul acelei afaceri, alaturi de date privind stadiul de dezvoltare si gradul de penetrare in

piata al respectivei marci in franciza. Rubrica de fata s-a nascut, in mod firesc, din observarea extinderii acestei metode comerciale in Romania si din constatarea apetitului pe care investitorii romani au inceput sa il aiba fata de francize.

Alcatuirea si permanentizarea acestei rubrici este si rezultatul ecourilor primite la redactie dupa fiecare prezentare de franciza pe care, de-a lungul existentei sale, revista Capital a facut-o.

Misiunea asumata de noi in aceasta rubrica este aceea de a va informa, intr-un mod echidistant, despre francizele din piata romaneasca, dar si de a facilita contactul intre cei interesati si detinatorii afacerilor, prin detalii suplimentare si informatii gazduite pe site-ul www.capital.ro – sectiunea Afaceri mici.

Astfel, incepand de astazi, am inserat in aceasta sectiune a site-ului Capital un numar de 10 marci in franciza din domeniul serviciilor si comertului, pe care va invitam sa le studiati. Saptamanal, vom adauga pe site marci noi, precum si detaliile francizelor prezentate in rubrica din revista.

Speram sa gasiti in rubrica FRANCIZA SAPTAMANII, un instrument care sa va ajute in construirea viitoarei afaceri!