Sanctiuni pentru abateri la RCA

de Vlad Panciu     Viata si acordeoane
Joi, 15 decembrie 2005, 0:00


Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) va verifica, in zilele urmatoare, modul in care companiile de profil respecta reglementarile in vigoare privind incheierea asigurarilor obligatorii de raspundere civila auto (RCA). Orice abatere urmeaza a fi sanctionata drastic.

"In situatia in care vor fi constatate incalcari ale legislatiei in domeniu, vom merge chiar pana la sanctionarea societatilor de asigurare cu retragerea autorizatiei de a practica RCA, chiar daca vom reveni la situatia din anul 1996 cand exista o singura societate care incheia acest tip de asigurare", declara Presedintele CSA, Nicolae Eugen CRISAN.

Astfel, CSA solicita tuturor persoanelor fizice si persoanelor juridice sa sesizeze Comisia in legatura cu eventualele practici neconforme cu reglementarile in vigoare privind incheierea asigurarii obligatorii RCA in masura in care au cunostinta despre acestea.
vlad.panciu@mxp.ro37 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version