Liderul PSD Adrian Nastase a fost audiat marti dimineata la Departamentul National Anticoruptie (DNA) timp de o ora si jumatate, relateaza Realitatea TV. Fostul premier, recent autosuspendat din functia de presedinte executiv al PSD, a cerut procurorilor sa pastreze confidentialitatea acestei intilniri, asa ca presa nu a putut obtine vreo informatie.

Adrian Nastase s-a prezentat la DNA de la ora 7 a diminetii de marti. El a raspuns intrebarilor magistratilor legate de pretul pe care l-a platit pentru un teren din strada Zambaccian din Bucuresti dar si despre o mostenire de un milion de euro pe care a primit-o de la matusa sotiei sale, Tamara Cernisov.

Luni, Adrian Nastase s-a autosuspendat temporar din functia de presedintele executiv al PSD pana cand se vor lamuri aspectele legate de scandalul mostenirii matusei Tamara. El a declarat ca a luat aceasta decizie in urma unei autoevaluari, ca un gest de responsabilitate, pentru a nu afecta imaginea partidului, si ca este o decizie personala care nu a fost determinata de discutiile cu colegii sai.

„Vreau sa eliberez partidul de o falsa problema" a declarat Nastase adaugand ca nu si-ar ierta reprosurile din partea colegilor de partid, ca nu a reactionat corect in acest scandal si a afectat imaginea PSD.

Adrian Nastase a mai declarat ca a fost declansata o intreaga campanie politica impotriva sa, in care ar fi fost antreanate forte deosebite, aratand ca subiectul a fost tratat in 300 de articole de ziar. El a spus totodata ca a dat in judecata „Evenimentul Zilei" pentru ca ar fi publicat informatii incorecte.

Comenteaza pe forum