Senatorul PRM, Vadim Tudor a declarat marti ca nepoata senatoarei PRM Norica Nicolai este de fapt o "prietena intima" a colegului acesteia de partid, Teodor Melescanu. In replica, senatorul liberal spune ca aceasta nu este decit inca una dintre prostiile debitate de catre liderul PRM.

"Eu si Lucian Bolcas (n.r.- deputat PRM) si cei care ne-au informat stim ca Norica Nicolai nu are nici un amestec si doar a facut un gest de cavalerism fata de colegul si seful ei de partid. (...) Nepoata Noricai Nicolai este de fapt o prietena mult prea intima a lui Teodor Melescanu", a spus Corneliu Vadim Tudor.

"Mi-e teama sa nu fie un o varianta damboviteana a scandalului Monica Lewinsky".

Intr-o declaratie la postul Realitatea TV, Vadim Tudor a aratat ca declaratia sa trebuie interpretata ca o gluma amicala.

In replica, senatorul liberal Teodor Melescanu a negat orice legatura cu Anca Manea Hanes si a afirmat ca a vazut-o doar o singura data, respectiv cu ocazia prezentei acesteia in plenul Senatului. "Nu e singura prostie pe care a spus-o Vadim Tudor", a fost reactia lui Teodor Melescanu la acuzele liderului PRM.