Vasile Turcu, actionar la clubul Dinamo Bucuresti, ar putea fi inlaturat de la echipa pentru ca este banuit ca ar fi divulgat fostului presedinte Ioan Becali decizii din Consiliul Actionarilor, informeaza TotalSport.

Plecarea lui Turcu are legatura si cu posibila revenire a lui Ioan Andone pe banca tehnica a "cainilor". Actualul tehnician al formatiei cipriote Omonia Nicossia a declarat ca nu se va intoarce la Dinamo decat daca este dorit de toti actionarii.

Turcu si-a atras supararea celorlalti actionari prin declaratiile sale de dupa meciul pierdut cu 4-5, in fata Sportului Studentesc, cand i-a numit pe fotbalisti onanisti.

Vasile Turcu a anuntat ca va parasi gruparea din Stefan cel Mare in momentul in care i se vor restitui banii investiti. "Sa imi arate o hartie cu banii pe care i-am investit, asa cum au facut cu Giovani Becali, sa imi puna banii pe masa si gata, am plecat in secunda urmatoare. Am constiinta impacata ca am venit la Dinamo sa facem treaba. Nu s-a putut, nu este vina mea.

Am sa raman intotdeauna un dinamovist adevarat. Oameni care sa dea bani se gasesc mai greu", a afirmat Turcu.

Badea nu stie nimic de debarcarea lui Turcu

Nicolae Badea, presedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo, a infirmat informatiile conform carora Vasile Turcu ar putea fi inlaturat de la gruparea din Stefan cel Mare de catre ceilalti actionari.

"Nici un alt actionar sau membru al Consiliului de Administratie nu mi-a adus la cunostinta asa ceva. Nu cred. Nu am auzit asa ceva. Noi ne dorim ca Turcu sa ramana sau, ca sa nu vorbesc in numele altor actionari, eu doresc sa ramana. Acum sa vedem ce va fi", a declarat Badea.