Doamnelor si domnilor, mie imi place de Oana Cuzino. E o femeie foarte frumoasa, nu alearga dupa fotbalisti (si probabil ca n-ar alerga nici daca n-ar fi maritata), dincolo de a fi vedeta chiar are o meserie, pare un om serios si, spre deosebire de majoritatea colegelor ei de breasla, e o prezenta discreta si civilizata.

Asadar, desi n-am poza cu ea pe noptiera, in general, imi place de Oana Cuzino. O singura rugaminte as avea la ea: sa n-o mai aud cu exprimari de genul „Razvan Mazilu isi exprima personalitatea in multe fatete“. Draga Oana, crede-ma pe cuvint, se poate vorbi firesc si natural chiar si despre un artist. Ba chiar e indicat sa eviti formularile pompoase, ca sa nu te incurci in ele.

Cu alte cuvinte, parerea mea sincera e ca Razvan Mazilu isi exprima personalitatea mai degraba in dans decit in „multe fatete“. De acord?

* Foarte elocvent a sunat vorbirea unui personaj, intr-un promo al emisiunii „Dragostea de la Clejani“, de pe Prima TV. Personajul respectiv (probabil Ionita, sotul Vioricai de la Clejani) juca golf si glasuia amuzat: „Nu nimeresc gaura. E prea mare. Sau prea patrata“.

De ce zic c-a sunat elocvent? Pai, eu, personal, desi n-am vazut niciodata reality show-ul cu pricina, am impresia ca Vali Vijelie (predecesorul cuplului din Clejani la Prima TV), pe linga Ionita asta, va ramine in memoria publicului ca un mare gentleman.

Articol integral in Cotidianul