Giulestiul trece in acest moment prin clipe grele. La doar cateva ore de la castigarea Cupei Romaniei si declansarea fiestei, Razvan Lucescu a s declarat ca este posibil ca el sa nu mai continue la Rapid dupa ce se incheie acest sezon competitional.

Nu se stie inca ce hotarare va lua Ravan Lucescu. Sau daca deja a luat una. Poate ca va pleca, poate ca doar pune presiune pe conducere. Cert este ca el a spus ca, in ciuda acestui an excelent al echipei, se gandeste sa plece tocmai din cauza a ceea ce s-a intamplat anul trecut la club. Ne aducem aminte de acele manevre incercate de Copos si de modul in care s-au solutionat problemele.

Sau poate ca acele probleme nu s-au solutionat, ci doar s-a preferat liniste in Grant si de aceea s-a asteptat finalul campionatului.

Lucescu a spus ca in momentul in care a fost acea situatie tensionata la club, echipa parca nu a mai putut juca, si cu punctele pierdute atunci poate acum erau campioni. `Rapid are antrenor pentru inca trei etape, dupa aceea vedem ce va fi`, a fost declaratia lui Razvan Lucescu.

Actualul tehnician va purta, in perioada imediat urmatoare finalului campionatului, discutii cu George Copos si ceilalti actionari ai Rapidului, si apoi va vedea ce va face: daca va continua sau va accepta una din ofertele pe care sunt sigur ca le are.

Declaratii:

"Relatia mea cu Razvan Lucescu, atat profesional, cat si ca prieten, pleaca in primul rand de la respect. Asa ca nu vreau sa interpretez eu declaratiile sale"

Dinu Gheorghe

"Pleaca Razvan, se scufunda corabia! Ar fi pacat. Sunt doi ani de munca, rezultate exceptionale pe care altii nu le au intr-o cariera intreaga"

Vasile Maftei

"Daca i se vor asigura conditiile cerute nu cred ca va pleca. Dar probabil va veni o vreme cand va semna pentru un club de afara"

Daniel Niculae