Guvernul a dat o circulara tuturor ministerelor si institutiilor aflate in subordonarea sa ca nimeni sa nu plece in concediu in aceasta vara, a spus deputatul democrat Daniel Buda in emisiunea Romania la Raport de la MIX FM.

Intrebat de Andreea Pora care este stadiul negocierilor privind restructurarea Guvernului si cum se va face, Daniel Buda a spus ca luni se vor discuta aceste principii in Alianta si in Coalitie. El este sigur ca pana la urmatorul raport de tara din toamna, viitorul guvern va lucra deja eficient.

“S-a si dat circulara la nivelul intregilor ministere nu pleaca nimeni in concedii. Aceasta restructurare a Guvernului este dorita si de colegii liberali si din Coalitie. Modul in care va fi facuta aceasta restructurare o sa vedem in perioada urmatoare: o saptamana, 2,3, o sa vedem.

Cert e ca se tinde la o structura mai putin stufoasa, pentru ca lucram pe o structura extreme de stufoasa, care tinda sa devina ineficienta. Avem foarte multe agentii care au atributii care se suprapun cu ale ministerelor si nu trebuie sa uitam ca de la 1 ianuarie 2007, Romania va avea de platit o suma considerabila la bugetul UE, in jur de 3 miliarde”, a declarat Daniel Buda.