Stirile de simbata si duminica de pe Antena 1 si talk-show-ul „Stirea zilei“ de pe Antena 3 se extind in afaceri pe luna ce trece. Ele se numesc „Saptamina Financiara“ si „Felicia“, zeita fericirii.

Filosofia cifrei

Cifra e buna cind e rotunda, banul trebuie sa vina la timpul lui. Cheltuielile isi au si ele rostul lor. Investesc inteligent!

Cifra norocoasa

4. Tudor, fiul meu, e nascut pe 4 (octombrie). 4 copii sintem la parinti. Masina e 4x4. Cu trenul de 4 (dimineata) am plecat de la Bacau la Bucuresti!

Ora de ajuns seara acasa dupa afaceri

22,00. 2+2=4. Vezi? Ma asteapta si Rasvan, sotul meu, si copilul Tudor, si cei trei catei: Tom (preferatul meu), Blakie si Tokio. Activitati gospodaresti vreo ora, dus, talk-show-uri, rugaciuni, ceas fixat, gata!

90-60-90

N-am!!! Am trecut prin 85-55-85 in liceu si 100-100-100 cind eram insarcinata. Acum, doar 90-ul corespunde… cu 60 am mici probleme.

Ani traiti cu adevarat

34 in iulie, pe 13. 1 plus 3 egal 4, iarasi! Simt ca am trait vreo 50, ca experiente de viata (nu si intelepciune).

Bani de imbracaminte

De citi imi ramin… dupa ce achit ratele, leasingurile, facturile la gaze, energie, apa, scoala copilului, benzina, menajera… mincarea cateilor si a familiei, se-ntelege…

Afaceri

Proiecte, le-as numi… cind zic afacere imi vine miros de petrol sau inginerii financiare… ma pricep la afaceri cit de cit… Cit sa nu pierd banii altora, pe ideile mele proaste… investesc in presa! Energie, pasiune, experienta… si ceva banuti… Tipariturile au proportie de investitii 70% doamna Camelia Voiculescu, 30% familia Firea.

Afacere proasta

N-am facut! Dar poate urma!

Zgircita

Sint mina sparta, ca mama…

A conduce si ziar, si revista, si talk-show si prezentare de jurnal

Cu grija, atentie, indeminare, stres, vitamine, minerale… ginduri bune…

O zi obisnuita la birou

Le fac pe toate! Nu ma pling! Dau mail-uri, SMS-uri, telefoane, semnez, coordonez… in acelasi timp… imi imaginez ca sint intr-un film american despre oameni eficienti.

Orele favorite pentru fiecare business

Noaptea pe la 3 (pentru idei)… ziua pe la 3 (pentru mese cu stampile si semnaturi)…

Cum privesc barbatii Firea aceasta

Cu ochii… sper ca nu ai mintii…

Afacerile Gabrielei cu mintea sotului

Am invatat mult de la el. Dar zice ca eu sint mai tenace si mai inclinata catre risc decit el… Adica mi-am intrecut maestrul.

Riscul

Doamna Voiculescu ma lasa sa risc cit are incredere… poate tine o viata sau doar un sezon… Eu risc pina cind nu mai pot!

Articol integral in Cotidianul