Vineri, la ora 18,16, Razvan Lucescu a anuntat intr-o conferinta de presa ca ramane antrenor la echipa Rapid Bucuresti, cu toate ca daduse asigurari ca va prelua Politehnica Timisoara.

Razvan Lucescu a declarat ca nu a fost o decizie usoara: "Initial am hotarat sa plec de la Rapid Bucuresti si am acceptat oferta domnului Marian Iancu, de la Timisoara. Am avut cu dansul 3-4 discutii".

Apoi, Razvan Lucescu a declarat ca a fost surprins de reactia fotbalistilor de la Rapid Bucuresti care au insistat sa ramana antrenorul lor. "Au dovedit ca sunt un grup extraordinar, ca tin la mine. Mi-au amintit momentele grele, momentele frumoase. Datorita lor raman la Rapid", a spus Lucescu junior.

Un rol important a revenit fotbalistilor Maldarasanu si Badoi, pentru care antrenorul a insistat, la randul sau, sa isi prelungeasca contractele cu formatia feroviara.

Intrebat daca a contat opinia lui Mircea Lucescu de a nu parasi formatia feroviara, antrenorul vechi si nou al Rapidului a negat:"Nu! Au mai fost doua momente cand nu am ascultat parerile lui. Cand am plecat la Brasov, el m-a sfatuit sa merg la Iasi. Apoi, mi-a zis sa mai raman la Brasov si sa nu plec prea devreme la Rapid. Am decis si atunci sa merg la Rapid Bucuresti si a fost bine". A mai contat mult si reactia suporterilor rapidisti.

Nu vor mai fi scandalurile si circul din cei doi ani petrecuti la Rapid, plecam de la 0 a spus Razvan Lucescu.

Una dintre conditiile puse de Lucescu pentru a antrena mai departe pe feroviari a fost achitarea tuturor restantelor financiare.

"Nu am semnat cu Timisoara", a precizat Razvan Lucescu. "Decizia de a antrena Rapidul nu are legatura cu tata, cu sotia, etc. Domnul Iancu este singurul care are dreptul sa fie suparat", a mai spus Razvan Lucescu.