Romanii de pretutindeni au, de sambata, o noua legatura cu tara: Antena International, o televiziune a trustului media Intact. Diaspora afla astfel in orice moment ce se intampla in tara si se poate distra romaneste.

Antena International este urmarita deocamdata doar in Statele Unite si Canada, dar isi va extinde treptat aria de acoperire si in alte teritorii cu mari comunitati romanesti. Postul emite 24 de ore din 24, astfel incat fiecare roman, indiferent de fusul orar, sa poata viziona stiri, talkshow-uri sau filme.

Stirile, preluate de la Antena 1 si Antena 3, sunt difuzate in direct din ora in ora.

Romanii din diaspora pot viziona si emisiunile care trateaza cele mai importante subiecte ale momentului - „Stirea zilei” si „Saptamana Financiara” cu Gabriela Vranceanu Firea, „7 zile” cu Alessandra Stoicescu, „Zig-zag” cu Ion Cristoiu, „Sinteza zilei” cu Mihai Gadea si Ion Cristoiu, „BizBazar” cu Moise Guran, „Cafeaua cu sare” cu Dana Deac si „In gura presei” cu Mircea Badea.

„Romania mea”, emisiune distinsa cu premiul APTR in 2003, moderata de o fosta voce din exil, Emil Hurezeanu, poate fi urmarita la Antena International in fiecare sambata.