Cream a preferat sa se bronzeze pe Coasta de Azur, alaturi de celebritati internationale, nu la Mamaia ca multe vedete din Romania, iar eforturile ei se pare ca au dat roade. Cantareata l-a intalnit la Saint-Tropez pe Puff Daddy care, impresionat de atuurile fizice ale romancei, a invitat-o la una dintre renumitele sale petreceri private.

Claudia s-a imprietenit initial cu cativa membri ai staff-ului lui Puff Daddy. Iar de aici pana la a-l cunoaste chiar pe cantaret a fost doar un pas. Singura conditie pe care a trebuit sa o indeplineasca pentru a dansa alaturi de multe dintre vedetele internationale a fost sa se imbrace in alb.

INVIDIATA!

Petrecerile rapper-ului sunt un adevarat magnet pentru vedetele din afara. Dar, pentru ca putini sunt cei care sunt chemati, multe staruri ar face orice pentru o invitatie in "curtea" cantaretului.

Asa ca la Saint-Tropez Cream a dansat alaturi de Paris Hilton, mostenitoarea lantului de hoteluri, hip-hopper-ul Russell Simmons si actrita Denise Richards, fosta sotie a lui Charlie Sheen. Nu a lipsit nici Ivanka Trump, fiica lui Donald Trump,unul dintre cei mai bogati oameni din lume.

Integral in Ziarul