Ministrul suspendat al Apararii, Teodor Atanasiu declara luni la primele audieri, referitoare la acuzatiile de abuz in serviciu ca asteapta sa revina la conducerea ministerului, dand drept argument si faptul ca partidul nu a facut inca nici o propunere pentru un eventual inlocuitor.

Cu toate acestea surse din PNL sustin ca sunt vehiculate deja numele lui Radu Stroe al Noricai Nicolai si al lui George Scutaru, care ar putea sa preia conducerea ministerului Apararii.

Primul dintre numele vehiculate este cel al secretarului general al Guvernului, Radu Stroe, care ar avea o singura problema si anume aceea ca este indispensabil in activitatea pe care o desfasoara in prezent.

O alta varianta ar fi numirea Noricai Nicolai, cunoscuta pentru scandalul “Nepoata”, si care prin urmare nu are o imagine prea buna. In fine un alt nume vehiculat ar fi cel al lui George Scutaru, secretar al general al Comisiei de Aparare, un apropiat al vicepresedintelui PNL,Teodor Melescanu.

Contactati de Hotnews.ro Norica Nicolai si Radu Stroe au declarat ca nu pot comenta aceste informatii, in conditiile in care soarta lui Atanasiu este inca incerta.

Premierul Tariceanu declara luni in sedinta Biroului Permanent Central al PNL ca va anunta in doua-trei zile interimarul la Aparare.

Cu toate ca sunt vehiculate nume care sa-l inlocuiasca pe Atanasiu speranta conducerii liberale este ca ministrul suspendat al Apararii sa revina in functie.