PNL Vrancea a decis sambata sa inceteze relatiile cu filiala PD, pana cand acestia vor demonstra ca lupta impotriva baronului Marian Oprisan si a PSD.

"Constatam ca Partidul Democrat, prin declaratiile si, mai ales, actiunile sale, se constituie in Vrancea ca un pilon de sprijin al PSD si al lui Oprisan, situandu-se astfel in afara principiilor aliantei noastre.

Consideram ca PD Vrancea a inselat asteptarile electoratului Aliantei”, se arata intr-o rezolutie adoptata de conducerea organizatiei vrancene a PNL.

Presedintele Nini Sapunaru a propus initial ruperea protocolului cu PD insa, in urma discutiilor, s-a stabilit sa se mai lase deschisa o portita de colaborare cu democratii.

Liberalii se considera tradati de prefect

Racirea relatiilor dintre PNL si PD a fost provocata de decizia prefectului Ion Oprea, fost democrat, de a nu da aviz de legalitate hotararilor sedintei Consiliului Judetean (CJ) din 27 septembrie, in care Marian Oprisan a fost inlaturat din functia de presedinte.

Nini Sapunaru, presedintele PNL Vrancea, a sustinut ca a avut discutii despre sedinta respectiva cu liderul democrat Jan Vraciu si cu prefectul.

Integral in EvZ