Postata de: Vasile Nica

La data: 18 Octombrie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 10596

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Lucrari care treneaza la nesfarsit

Incepind cu luna AUGUST a acestui an s-au inceput niste lucrari, in zona Tutora, de schimbare a tevilor pentru transport agent termic si apa calda. Lucrarea este executata de catre SC INCOM SA (dupa inscritia de pe niste paravane de protectie aruncate pe ici pe colo) dar beneficiarul lucrarii este SC CET SA Iasi.

Intr-o zi am intrebat muncitorii care lucrau acolo (oricum erau in pauza ) despre termenul de finalizare a lucrarii si mi-au spus ca termenul de finalizare este 30.08.2006 (la data cind i-am intrebat eram deja in 15.09.2006).

Astazi sintem in 13.10.2006 si sint niste santuri adanci si nu se intimpla aproapa nimic in zona, iar accesul in scara blocului in care locuim 20 de familii se face doar pe un podet improvizat din scinduri. Cind ploua este infernal sa mergi prin noroi (care ajunge pina la etajul 4) deoarece nu mai exista trotuare.

Cind se va termina aceasta lucrare (daca se va termina vreodata???) Unde ne putem adresa pentru luarea de masuri?? Vine iarna. In zona locuiesc si familii cu copii pentru care aceast lucrare este un real pericol. Poata constata cineva cel putin starea lucrarilor (daca nu cumva stiu deja, dar nu-i intereseaza deoarece ei nu locuiesc in zona si nu sint asa de afectati).

cu speranta ca se va rezolva, Vasile Nica

www.domnuleprimar.ro