National-Vaslui 0-1

Frunza 30

"Mi-e rusine ca sunt antrenorul citorva dintre ei. Le este frica sa faca o preluare simpla! Nici nu cred ca le pasa prea mult de situatia echipei... Nu ma intereseaza amendarea lor, nu mai e o solutie la cite amenzi au luat..."

Jean Vladoiu, antrenor National

"Am cistigat cu sansa. Desi am avut sase jucatori indisponibili, am aratat caracter si am luat o gura de oxigen"

Viorel Hizo, antrenor Vaslui

Poli Timisoara - Farul 1-1

Andrei Cristea 62, respectiv Gurita 89

Noul tehnician al "marinarilor", Basarab Panduru a revenit pe stadionul banatenilor pe care i-a condus, anii trecuti, in momente dificile. Panduru a imbracat un tricou violet (culoarea lui Poli), respectindu-si cuvintul dat atunci cind a parasit gruparea de pe Bega.

"Pe vremea mea, veneau 40 000 de oameni la stadion, azi au fost 3 000. Nu veneau pentru mine, ci pentru ca aveau ce sa vada!"

Basarab Panduru, antrenor Farul

Pandurii Tg Jiu - UTA 2-0

Stinga 16, Iordache 68

"De citeva etape, trebuie sa alergam dupa egalare. Nu mai avem concentrare in fata portii. Pentru noi, cel mai bine ar fi ca acest tur sa se incheie cit mai repede".

Marius Lacatus, antrenor UTA

Politehnica Iasi a inaugurat nocturna vineri seara, insa petrecerea a fost stricata de infringerea in fata Gloriei...

Poli Iasi - Gloria Bistrita 0-1

Bad 29

"Aceasta echipa nu are valori in lot. Noi traim doar din atmosfera. Iar astazi nu am avut o atmosfera buna. In vestiar, jucatorii se uitau unii la altii, banuindu-se ca au fost unii care au "trintit" meciul"

Ionut Popa, antrenor Poli Iasi

Unirea Urziceni - FC Arges 0-0

Ultimele minute s-au jucat pe ninsoare. Antrenorul ialomitenilor, Dan Petrescu a acuzat decizia federatiei de a juca in decembrie si doua etape din retur. "Va imaginati cum va fi atunci, daca azi a nins..."

Tehnicianul lui FC Arges, Dorinel Munteanu a primit punctul ca pe un bun cistigat: "Nu am un obiectiv in puncte. Vreau sa incepem sa jucam fotbal, apoi vom iesi din zona retrogradarii, asta e sigur".