FC National preda lanterna rosie Jiului, cel putin pana sambata. Unicul gol al intalnirii a fost marcat in minutul 19 de Ionut Savu. Sutul lui de la 18 metri este deviat si-l surprinde pe portarul bistritean.

National - Gloria 1-0 (Savu '19)

Ambitiile de a participa in Cupa UEFA ale bistritenilor au fost date peste cap de prestatia modesta de la Bucuresti. In fata ultimei clasate, Gloria s-a lasat dominata, cel mai bun jucator al ei fiind portarul Calin Albut, autor a cateva interventii de exceptie care au pastrat scorul la dimensiuni normale.

"Probabil jucatorii mei s-au gandit mai mult unde sa isi faca vacanta decat la acest meci. Nu am jucat asa cum am facut-o pana acum, nu am mai practicat fotbalul care ne-a dus pe locul cinci in Liga I."

Ioan Ovidiu Sabau - antrenor Gloria Bistrita

Cele trei puncte erau vitale pentru FC National in lupta lor de a evita retrogradarea. Bancarii nu mai castigasera din etapa a 7-a, cand invingeau pe Ceahlaul, si in ultimele 12 etape adunasera doar 4 puncte.

"Sunt fericit pentru echipa si, in special, pentru Cartu. S-a vazut mana lui! Aratam altfel, am inceput sa semanam cu FC National. Nu stiu daca sa ma bucur, pentru ca am uitat ce inseamna bucuria. Am convingerea ca ne vom salva de la retrogradare."

Constantin Iacov - presedinte FC National

"A fost o victorie muncita, importanta si cu un gust foarte dulce. Sunt trei puncte care ne mentin o doza de speranta pe care sper s-o dezvoltam la iarna, astfel incat sa ne aduca salvarea de la retrogradare. De asemenea, in Cupa Romaniei mi-as dori sa ajungem cat mai departe."

Sorin Cartu - antrenor FC National