"Ziua cea mai lunga": dimineata a semnat Vranjikovici. La o ora distanta, Ganea a obtinut dezlegarea clubului pentru a parasi echipa. In acelasi timp se produce o surpriza de proportii - Ganea nu este singurul care pleaca!

Atacantul este insotit (este posibil si in drumul spre Rapid!) si de mijlocasul Catalin Munteanu, a carui despartire de club nu fusese anuntata de nimic!

"Catalin nu mai facea parte din planurile antrenorului", declara managerul Cristi Borcea.

"Am vorbit cu Catalin - el nu putea sa joace in extrema, iar in centru avem deja 3 fotbalisti - Cristea, Denis Serban si Vranjikovici" - Rednic

Ziua continua cu perfectarea transferurilor lui Balace (Timisoara) si Homei (FC Sopron). Si se incheie cu o declaratie in ton cu evenimentele zilei - extrema stinga a Rapidului, Karamian spune ca pina in Craciun va fi legitimat la... Dinamo!

"Rednic l-a dorit enorm pe Balace si ma bucur ca l-am adus aici" - Cristi Borcea

"Recunosc ca am discutii cu Dinamo, este chiar foarte posibil ca pina la Craciun sa fiu jucator la ei" - Artavaz Karamian, Rapid

Intre timp, in Giulesti s-a produs prima intilnire publica intre Ganea si oficialii echipei. Atacantul a explicat plecarea prin faptul ca nu poate lucra cu oameni "precum Borcea" si dezvaluie ca l-a recomandat pe Catalin Munteanu pentru transfer.

Vezi golul lui Catalin Munteanu contra lui Beitar Ierusalim