Cantaretul vrea sa isi ridice la Costinesti o locuinta care se misca intr-o ora la 360 de grade. Curtea interioara a locuintei va semana cu cea a lui Bill Gates si va fi plina cu palmieri.

Mihai Traistariu (28 de ani) isi doreste cu ardoare o casa pe malul marii. Dar nu orice fel de casa, ci una care se misca dupa soare in adevaratul sens al cuvantului. Imobilul se misca intr-o ora la 360 de grade. Ideea i-a venit dupa ce a vazut in Germania o astfel de locuinta.

”Imi voi construi o casa rotativa in Costinesti. Am constatat, dupa ce mi-am achizitionat un teren aici, ca este cea mai scumpa statiune, dar amplasamentul este foarte bun. Sper sa incep constructia anul acesta. Dar mai am o problema. Nu stiu daca vreun arhitect din Romania stie sa faca o casa de acest gen.

In cazul in care nu gasesc pe nimeni aici care ma poate ajuta, am sa apelez la aceiasi oameni care i-au construit casa si amicului meu din Germania".

"In curte imi voi amenaja un raulet inconjurat de palmieri. Exact cum are Bill Gates, doar ca in curtea mea vor predomina palmierii artificiali, caci din cauza climei nu ar rezista cei adevarati. Imi voi planta insa si cativa palmieri adevarati”, a declarat artistul pentru Libertatea.

Integral in Libertatea