Potrivit informatiilor obtinute de HotNews.ro, Ardelean va ocupa de acum inainte o functie de director in cadrul Ministerului de Interne.

"Il cunosc bine pe domnul Ardelean, cu care am colaborat deseori, si stiu ca DGIPI a avut o activitate foarte buna. Va dura cateva zile pana cand vor fi rezolvate toate aspectele tehnice ale mutarii", a mai spus Albu pentru HotNews.ro.

Cine este Petre Albu

In acest moment, Petre Albu este angajat la Compartimentul Formare si Implementare Programe din Agentia Nationala Antidrog.

Fost protagonist in structurile de conducere din Ministerul de Interne, Albu a disparut de pe firmament in 2001, in urma unui scandal declansat de disparitia a peste doua tone de droguri din depozitele Politiei.

La acea vreme, Petre Albu era seful Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate si a fost demis dupa ce corpul de control al ministrului de la acea vreme, Ioan Rus, a constatat disparitia drogurilor.

Desi Parchetul a stabilit ca Petre Albu nu a fost implicat in scandal, fostul sef al Directiei a fost trecut pe linise moarta si trimis, in cele din urma, la Agentia Nationala Antidrog, intr-o functie mult inferioara celei ocupate pana atunci.