Actrita Daniela Nane, fosta Miss Romania, a fost mereu o femeie discreta in privinta vietii sale private. Nu a vorbit decat despre lucruri care erau, oricum, evidente, si atunci a facut-o mai degraba printre randuri.

Serialul „La urgenta“, difuzat de TVR, i l-a adus aproape pe barbatul alaturi de care se declara fericita: regizorul Andrei Zinca. Despre relatia lor s-au scris multe.

Presa i-a casatorit, „in secret“, cum e la moda, le-a analizat fiecare pas si a dat drept stiri-bomba lucruri departe de adevar.

Ultima dintre acestea, publicata de revista „Story“ si preluata de majoritatea ziarelor de profil, sustine ca Daniela este insarcinata, ca se va casatori si religios in octombrie,

ca pentru asta va fi nevoita sa treaca la iudaism si, mai mult, ca se va muta cu Codrin in America, acolo unde Zinca traieste de mai bine de douazeci de ani. Toate aceste informatii au fost negate de Daniela.

Cand a picat prima admitere la Teatru, pe motiv ca era prea atragatoare ca sa mai si invete, si-a pus in cap sa demonstreze ca are mai mult decat un chip frumos.

Dar, in ciuda faptului ca a incercat mereu sa iasa in fata doar cu realizarile sale profesionale, Daniela Nane n-a putut scapa de barfele presei mondene.

A castigat Miss Romania in 1991, dar si-a construit si o cariera solida in teatru si film. Mai tarziu, s-a casatorit cu omul de afaceri Viorel Popa, patronul Cibela Group, de care a divortat in 2002. Are un baietel frumos, de sase ani, Codrin, de care e mandra si cu care isi petrece majoritatea timpului liber.

Printre proiectele sale cele mai recente se numara serialul „La urgenta“, difuzat la TVR, vreme de un sezon, in care Daniela a detinut unul din rolurile principale, impreuna cu Florin Piersic jr.

Actrita marturisea, anul trecut, ca a acceptat rolul Gretei Calistrat cu toata increderea, atunci cand a aflat ca va fi regizat de Andrei Zinca, a carui maiestrie regizorala Daniela o asemana cu talentul marelui Leonardo da Vinci.

Zvonurile despre o relatie intre ei au aparut la scurt timp dupa inceperea filmarilor, dar nici unul, nici altul nu au confirmat ca se iubesc, de teama sa nu afecteze in vreun fel derularea proiectului in care erau implicati.

Au inceput sa se afiseze brat la brat abia dupa ce filmarile primului sezon „La urgenta“ au luat sfarsit.

«Dezvaluirile-bomba» sunt doar baloane de sapun

Interesul presei mondene a fost pe masura datelor „problemei“: una dintre cele mai frumoase femei din Romania, deloc sloboda la gura cand venea vorba despre viata ei intima si starnind,

astfel, si mai multa curiozitate, se cuplase cu regizorul serialului in care juca.

Nici acesta nu era mai putin interesant: un personaj nou in show-biz, care traise mai bine de douazeci de ani in America si despre care lumea nu stia prea multe.

Au inceput astfel sa curga stirile-bomba: prima dintre acestea a fost ca Daniela si Andrei Zinca s-au casatorit civil, bineinteles, in secret! Actrita a infirmat atunci aceasta informatie, insa asta nu a impiedicat revistele mondene sa continue cu „dezvaluirile“ picante.

Cea mai proaspata, „servita“ chiar pe coperta ultimului numar al revistei „Story“ si preluata de majoritatea publicatiilor de profil, a fost ca

Daniela este insarcinata si se grabeste sa se marite cu Zinca. Pentru a-si boteza copilul in religia sotului sau, actrita ar trebui sa treaca la iudaism, avand in vedere ca regizorul este evreu.

Ca si cum n-ar fi fost de ajuns, aceeasi „Story“ mai spune ca Daniela isi face bagajele sa plece definitiv in America, impreuna cu Codrin si Andrei Zinca.

Integral in Gardianul