Se pare ca Britney Spears i-a trimis mamei sale, Lynne Spears, o instiintare legala prin care i-a interzis sa se mai apropie de copiii sai. Unul dintre motivele pentru care a luat aceasta decizie este constituit de faptul ca Britney isi doreste foarte mult sa se impace cu Kevin Federline, care considera ca Lynne nu este capabila sa aiba grija de copii.

Potrivit handbag.com, avocatul lui Britney i-a scris o scrisoare lui Lynne prin care a instiintat-o ca nu mai are voie sa se apropie de copii. Cantareata a facut acest lucru pentru ca este sigura ca Lynne are anumite probleme psihice care ii creaza stari de instabilitate si pentru ca este si acum suparata pe mama sa ca a internat-o la dezintoxicare la inceputul acestui an.

Pe 20 iunie Britney s-a intalnit cu avocatul sau pentru a-i comunica faptul ca doreste sa retraga cererea de divort, insa se pare ca K-Fed nu s-a bucurat de decizia lui Britney si a spus ca doreste ca totul sa se termine.

Un apropiat a declarat: “Kevin i-a spus lui Britney ca a innebunit si ca nu il poate forta sa ramana casatorit cu ea, cand a aflat ca aceasta nu doreste sa mai divorteze.”