Neomanager 4.0 este o aplicatie de contabilitate, gestiune, salarizare si productie, care se adreseaza firmelor mici de orice tip.

Neomanager 4.0 este o solutie integrata care acopera cerintele operationale ale unei mici afaceri, permitand conlucrarea tuturor compartimentelor acesteia: financiar-contabil, desfacere, aprovizionare, vanzari, service, productie si conducere.

Neomanager 4.0 este o solutie matura, accesibila, stabila, utilizata de peste 4000 clienti din intreaga tara; beneficiaza de servicii de suport: instruire si consultanta in utilizare, help-desk cu acoperire nationala prin filiale proprii si parteneri.

Actualizarile la legislatie sunt oferite cu promptitudine, gratuit in primul an de utilizare si in baza unui contract de mentenanta si service, dupa cele 12 luni.

"Interfata intuitiva, orientata pe simplificarea si automatizarea operarii si sistemul de Help integrat fac din neomanager 4.

0 un sistem usor de invatat si utilizat. In maxim 2 ore, orice contabil poate invata sa foloseasca modulul de contabilitate in cadrul instructajului oferit de Transart - inclus in pretul de achizitie", explica oficialii companiei Transart, citati de www.SMARTfinancial.ro.

"Salarizarea personalului se poate realiza dupa sistemul dorit (acord, regie sau mixt) cu multiple posibilitati de acordare a unor sporuri ca sume fixe sau procentuale si cu diverse raportari pentru ambele faze ale acordarii salariilor: avans si lichidare".

Sistemul ofera posibilitatea evidentei stocurilor pe mai multe gestiuni si pentru mai multe societati din acelasi grup (holding, puncte de lucru). Modulele de gestiune, productie, servicii realizeaza legatura cu modulul de contabilitate prin generarea automata a notelor contabile corespunzatoare operatiunilor efectuate.

Produsul se adreseaza atat producatorilor si distribuitorilor de produse electronice, electrocasnice, calculatoare si alte echipamente hardware sau de folosinta indelungata, cat si firmelor cu alte activitati productive, servicii, comert sau import-export.Integral in Smart Financial