Rapperul P Diddy s-a despartit de iubita lui, Kim Porter, dupa o relatie de 10 ani. Despartirea vine la doar 7 luni dupa ce Porter a dat nastere unor fetite gemene, informeaza handbag.com.

Se pare ca despartirea a avut loc dupa ce P Diddy a fost surprins cantandu-i actritei Sienna Miller intr-un restaurant din Londra si flirtand cu aceasta in cadrul unor evenimente mondene.

In urma despartirii, confirmata de purtatorul de cuvant a lui Diddy, Kim a parasit apartamentul cantaretului din New York si si-a cumparat o casa in Beverly Hills.

Cu toate acestea, este posibil ca cei doi sa se impace asa cum s-a mai intamplat si in trecut. In urma cu noua ani, imediat dupa nasterea primului lor fiu, cei doi s-au despartit, iar Diddy a avut o relatie de 2 ani cu Jennifer Lopez, pana sa se impace cu Kim in 2003.

Totusi, Sienna sustine ca intre ea si Diddy exista doar o buna prietenie. Actrita a declarat: “Sunt indragoistita, insa nu de P Diddy. El imi este doar un bun prieten. Oricum, el are o relatie cu o femeie frumoasa.”.