Victoria Beckham a avertizat-o pe mostenitoarea Paris Hilton sa stea departe de sotul sau, fotbalistul David Beckham. Cantareata, care s-a mutat de curand cu sotul si cei trei copii in Los Angeles, a fost foarte furioasa in momentul in care a auzit-o pe mostenitoare spunand ca vedeta de la Los Angeles Galaxy este “fierbinte”.

Posh le-a spus prietenilor ca Paris sau alte vedete tinere de la Hollywood, precum Lindsay Lohan si Britney Spears, ar fi bine sa nu se apropie de sotul sau, potrivit lse.co.uk.

“Aceasta mutare in Los Angeles inseamna totul pentru ea. Este mai fericita ca niciodata alaturi de David.", a declarat o sursa.

“Desi are incredere totala in David nu va tolera ca nici una dintre tinerele fete petrecarete din Los Angeles sa se dea la el sau sa il perceapa ca pe un joc frumos. Vrea sa fie totul clar de la inceput - David este un barbat devotat familiei si aceste femei nu trebuie sa incerce nimic cu el” a continuat sursa.

Se pare ca saptamana trecuta Victoria nu a acceptat oferta lui Paris de a fi prietene, ba mai mult aceasta i-a spus unui amic “Doar peste cadavrul meu”.