Cosmote Romania si societatea de brokeraj Vanguard au incheiat un parteneriat prin care clientii celor doua companii pot efectua tranzactii bursiere utilizand serviciul i-mode, direct de pe telefonul mobil, la Bursa de Valori Bucuresti si la Bursa Monetar Financiara si de Marfuri Sibiu, informeaza un comunicat al operatorului de telefonie mobila.

Prin accesarea paginii Vanguard, din categoria finante banci a meniului i-mode, utilizatorii acestui serviciu au acces rapid si in siguranta la o platforma performanta de tranzactionare la bursa, unica in Romania.

Toti cei care au cont de investitii deschis la Vanguard pot urmari, prin i-mode, evolutia cotatiilor actiunilor listate la Bursa de Valori Bucuresti, ale contractelor futures si optiunilor listate la Bursa Monetar Financiara si de Marfuri Sibiu si pot plasa ordine de cumparare si de vanzare.

De asemenea, prin intermediul telefonului mobil, clientii pot tine evidenta in timp real a portofoliului, a activitatii si a ordinelor de tranzactionare aferente propriului cont si pot participa la discutiile gazduite de forumul Vanguard.

Accesarea paginii dedicate Vanguard este gratuita, nu implica un abonament special pentru utilizatorii serviciului i-mode.

“Tehnologia i-mode garanteaza ca astfel de aplicatii sunt usor accesibile si sigure, paginile fiind dimensionate special pentru a asigura o descarcare rapida si o utilizare simplificata”, declara Adrian Florea, Manager Dezvoltare Produse si Servicii Cosmote Romania.