Cotidianul

Titlurile de preferinta Impact se tranzactioneaza la BVB

de     Cotidianul
Joi, 9 august 2007, 0:00


Conducerea Bursei de Valori Bucuresti a admis la tranzactionare drepturile de preferinta emise de Impact Developer&Contractor pentru majorarea de capital, valorile mobiliare urmind sa fie tranzactionate in perioada 13 august-21 august. Drepturile vor fi tranzactionate in sectorul Titluri de capital, la prima categorie.

Actionarii companiei au aprobat majorarea capitalului social cu 7,5 milioane de euro, Impact urmind sa atraga fonduri de 79 de milioane de euro de la actionari prin vinzarea de actiuni la un pret de emisiune de zece ori peste valoarea nominala.

Compania a emis un miliard de drepturi de preferinta, care au fost oferite actionarilor. Acestia vor putea folosi drepturile de preferinta pentru achizitia de actiuni sau le vor vinde la BVB catre persoane care vor sa cumpere actiuni Impact. Pentru achizitia unei actiuni noi vor fi necesare 4,25 drepturi de preferinta.

Operatiunea de majorare se va realiza prin emiterea a 235 de milioane de actiuni noi, cu o valoare nominala de 0,1 lei pe unitate, care vor fi oferite spre subscriere actionarilor la un pret de 1,05 lei pe titlu. Actionarii care nu isi vor instraina drepturile de preferinta, cit si investitorii care vor achizitiona drepturi la BVB vor putea subscrie actiuni in perioada 27 august-25 septembrie.
integral in Cotidianul35 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică