In timp ce Angelina Jolie face demersuri pentru a pleca in Africa pentru a adopta cel de-al cincilea copil, fosta sa iubita, Jenny Shimizu, arunca bomba. Modelul asiatic sustine ca inca mai intretine relatii sexuale cu Angelina, dupa ce frumoasa actrita anuntase in presa ca a renuntat la viata bisexuala de dragul iubitului sau, Brad Pitt.

Jenny Shimizu a tinut sa il avertizeze pe Brad ca, in ciuda a ceea ce a declarat Jolie, relatia dintre ele nu s-a incheiat si nici nu se va termina vreodata: 'Vreau sa il avertizez pe Brad ca inca mai fac sex cu Angelina'.

Fostul model al marcii Calvin Klein a dezvaluit detalii siropoase ale relatiei ei cu protagonista din 'Tomb Raider', ce dureaza de 10 ani, intr-un documentar intitulat 'Angelina - sfanta sau pacatoasa?'. Shimizu sustine ca aventura ei cu Jolie continua, desi frumoasa actrita a declarat ca e multumita de relatia cu Brad Pitt si ca pentru asta renunta la obiceiurile ei bisexuale.

'De cate ori ma suna, o vizitez. Nu facem intotdeauna dragoste. Cateodata mergem la resedinta sa din Cambodgia si exploram jungla', a spus Shimizu. 'Avem o relatie foarte puternica. Ea e o persoana pentru care imi fac griji si o sa fiu mereu langa ea', continua modelul de origine asiatica, care pare profund indragostita de Angelina Jolie.

integral in Libertatea