Finantatorul si-a atins scopul: a beneficiat de publicitate gratuita, timp de trei zile, dupa ce l-a facut "tandari" pe antrenorul Gheorghe Hagi.

Lucrurile revin la calm, dupa ce antrenorul a rezistat tentatiei sa plece: capitanul Mirel Radoi neaga ca l-ar fi lucrat pe Hagi, MM Stoica a venit la resedinta lui Becali pentru a face pace, iar acesta concluzioneaza: "Gata, e pace si prietenie la Steaua!"

Pace - cit dureaza?

Antrenorul Gheorghe Hagi a ramas pe banca Stelei si o va face cita vreme rezultatele il vor sustine. Pentru Hagi, este poate ultima sansa de a reusi in aceasta meserie, de aceea a rezistat invectivelor rostite de patron.

In noua situatie, jucatorii nominalizati de patron ca l-au "turnat" pe antrenor trebuie sa gaseasca o cale de a se impaca cu suporterii. Aflati in proportie mare de partea lui Hagi, fanii Stelei l-au condamnat deja pe Radoi, pe forumurile ziarelor electronice.

Este si motivul pentru care Radoi a ales sa dezminta declaratiile patronului - pentru a atenua socul intilnirii cu tribuna din "Ghencea".

"Am fost introdusi intr-un scandal care nu isi are rostul. Sper ca suporterii sa nu creada aceste speculatii" - Mirel Radoi, capitan Steaua.