Fani ai trupei sau doar consumatori de muzica, cei aproximativ 7.000 de spectatori prezenti la Arenele Romane au avut parte de mai multe surprize de-a lungul show-ului, in care putini s-ar fi asteptat sa o auda pe Fergie interpretand „Sweet Child O’Mine”, de la Guns N’ Roses, sau pe Will.I.Am improvizand pe celebra piesa „Hotel California”, a trupei Eagles.

Spectacolul a inceput in forta, cu „Hey Mama” si, timp de mai bine de doua ore, a continuat in aceeasi nota, iar Fergie, Will.I.Am, Apl.de.Ap si Taboo nu le-au lasat nicio secunda de respiro spectatorilor, cu care au comunicat tot timpul.

„Sunt american, dar vreau sa fiu roman”

Vrajit de frumusetea romancelor, Will.I.Am nu a scapat nicio ocazie sa mentioneze acest aspect in timpul show-ului. „Aseara am fost la Bamboo. Aveti cele mai frumoase femei de pe planeta”, „As putea trai in Romania, e raiul pe pamant”, „Fetele din California sunt dragute, dar sunt false.

Aici sunt femei adevarate”, sunt doar cateva dintre aprecierile cantaretului, totul culminand cu o improvizatie pe piesa „Hotel California”, care i-a dezlantuit pe spectatori: „Buna, Bucuresti, numele meu este Will.I.Am / Sunt american, dar vreau sa fiu roman / Vreau sa ma mut aici”.

Nu doar hiturile „My Humps”, „Shut Up”, „Mas Que Nada” sau „Don’t Phunk With My Heart” au tinut spectatorii conectati tot timpul la show, ci si momentele individuale ale membrilor trupei.

Fergie a interpretat piesele „London Bridge”, „Glamorous”, „Big Girls Don’t Cry” si „Fergalicious” de pe albumul sau solo, „The Dutchess”, in timp ce Will.I.Am a cantat melodia „I Got It From My Mama”, iar Apl.de.Ap a interpretat o piesa in filipineza, urmata de o demonstratie de freestyle.

Spre finalul concertului, artistii i-au chemat alaturi de ei pe cei cinci fani romani, castigatori ai concursului organizat de Pepsi, „Urca pe scena cu Black Eyed Peas”, si au interpretat impreuna melodia „More”.Bisati cateva minute, The Black Eyed Peas au revenit in fata unui public in extaz, al carui entuziasm a fost rasplatit din plin.

Americanii au depasit cu mai mult de 20 de minute ora la care ar fi trebuit sa paraseasca definitiv scena - o dovada a faptului ca au fost, la randu-le, foarte incantati de show - si au mai interpretat trei piese: „Pump It”, „Where Is The Love”, „Jump Around” (House of Pain).

Hitul „Let’s Get It Started” a incheiat, incendiar, un concert de zile mari, iar Black Eyed Peas au promis ca vor reveni in Romania.

Distractie la Bamboo

Vineri noaptea, la doar cateva ore dupa ce au ajuns la Bucuresti, Will.I.Am, Apl.de.Ap si Taboo au mers in clubul Bamboo (unul dintre locurile preferate de vedetele internationale care viziteaza Romania), unde au petrecut pana dimineata.

Impresionati de atmosfera din club, ei au revenit dupa concert, sambata noaptea, de data aceasta in formula completa, alaturi de Fergie.

Cei patru s-au distrat atat de bine, incat au ramas pana in jurul orei 3 dimineata si au plecat din Bamboo direct la aeroport.

Integral in Evz