Charlie Sheen vrea sa formeze o familie impreuna cu logodnica sa Brooke Mueller. Starul din "Hot Shots!" crede ca el si iubita sa au ajuns sa se iubeasca foarte mult si se simt pregatiti sa faca un copil.

"Suntem deschisi la ideea de a avea un copil. Orice nou membru in familiei este bine venit.", a declarat starul in cadrul show-ului american "Access Hollywood".

"Suntem foarte emotionati acum. Ne trezim razand si mergem in pat zambind, suntem binecuvantati pentru ca ne-am gasit unul pe celalalt", a completat actorul. Cei doi s-au cunoscut anul trecut la o petrecere organizata de Brett Ratner, regizorul filmului "Rush Hour 3", iar Sheen spune ca el s-a indragostit imediat de Mueller, potrivit lifestyleextra.com.

"Am simtit imediat ca suntem facuti unul pentru celalalt, dar nu am vrut sa o presez", spune actorul in varsta de 42 de ani. "A durat cam trei zile, apoi ne-am intalnit si i-am spus.", completeaza starul.

In momentul de fata Seen se afla intr-un proces de custodie, pentru cele doua fetite Sam, in varsta de trei ani, si Lola, in varsta de doi ani, cu fosta sa sotie, Denise Richards, de care a divortat anul trecut.