"Sa-mi dea Dumnezeu mie atata rau in viata cat rau i-am dorit eu lui. La mine rezisti daca esti puternic, daca ai rezultate altfel nu rezisti nici in politica, nici in afaceri, nici in fotbal. Eu am sacrificat Steaua un an, dar el nu a rezistat."

"Nu l-am vorbit niciodata de rau, nu l-am dat eu afara, si-a dat demisia. Nu am facut-o intentionat, dar este adevarat ca l-am impins. Dar, Hagi a fost cel care a demisionat, nu a fost demis, va dau cuvantul meu de onoare. Eu i-am creat toate conditiile, am dat noua milioane de euro pentru a achizitiona jucatori in trei-patru luni de zile. Daca era puternic, ramanea sa bata pe Arad si pe Arsenal."

"M-a tot sunat azi, dar nu-i raspundeam la telefon pentru ca nu vroiam sa fiu fals. Ar fi trebuit sa-i spun sa nu-si dea demisia iar eu vroiam sa-l las sa-si dea demisia. A fost o lasitate care avea acoperire sufleteasca, sentimentala."

"Eu l-am pierdut pe prietenul Hagi acum cativa ani, cand strangea semnaturi sa ma dea afara de la Steaua. Dar eu i-am spus mereu, Gica, nu voi tine minte ce ai facut rau fata de mine. Si voi uita si ce a spus acum, ca distrug jucatorii."

"Olaroiu va veni la Steaua si va antrena gratis. E prietenul meu, fratele meu si va veni aici fara sa ceara vreun ban. De-acum incolo, care vrea sa fie antrenor la Steaua, va trebui sa vina cu bani de acasa. Va trebui sa platesti ca sa antrenezi Steaua."

"Hagi zicea ca n-a vazut in viata lui un antrenor sa fie sunat sa i se ceara anumiti jucatori in teren? Uite, da, a vazut acum! Sunt de acord ca-s dictator, cand vad ca e ceva in neregula."

"Vad ca a inceput cu rautati. Daca vrei sa pleci, pleaca! Unde am distrus eu jucatori? Daca n-ai valoare pleci, dar cu cateva sute de mii de dolari. Nu-i distrug. I-am intins cursa lui Hagi, i-am dat cacealma lui Hagi... Am plans pentru el cand striga lumea Hagi, Hagi...Dar ce sa-i fac? Nu poti lucra cu mine daca n-ai rezultate."