Ma numesc Jakab Zoltan si locuiesc in Sighisoara.

Vin la Dvs. cu urmatoarea problema : in data de 03.07.2007 circulam pe Dn 1 intre Localitatile Turda si Cluj. Detectoarele de monitorizare a traficului m-au surprins cu exces de viteza. Am primit 3 instiintari pe un decurs de 4 kilometri intre localitatile Tureni si Martinis. Deoarece intre cele trei instiintari nu exista nici un fel de logica, si anume :

la km 454 am fost filmat la ora 01.48.55-tureni

la km 455 am fost filmat la ora 01.46.58-tureni ( deci cu 2 minute mai devreme, pe cand sensul de mers era turda-cluj!!!)

la km 458 am fost filmat la ora 01.48.45-martinesti (!!!!)

nicicum nu se potriveste! ori am circulat cu 30 km la ora, ori cu 1440(!!!) km la ora, ori dus intors ( monitorizarea sa facut pe sensul Turda-Cluj!)

daca luam primele doua atunci in 2 minute am facut 1 kilometri = 30 km la ora!!!

daca luam a doua si a treia atunci in 4 minute am facut 3 km = 45 km/ora

daca luam primul si al treilea atunci intr-un minut am facut = 4 kilometri = 240km?h !!!!!!

Am fost atat de " nesimtit" de le-am scris o scrisoare ca nimic nu este in concordanta intre cele trei constatari si le rog frumos ca doua sa anuleze!

Nici nu m-au bagat in seama si mi-au trimis procesele verbale exact asa cum au fost si instiintarile, cu maximum de amenda si puncte pentru fiecare, chiar mi-au ridicat permisul pentru 90 de zile!!! ( din permis traiesc)

Ignoranta si nepasarea ( nu mai amintesc si clasa intaia de la scoala unde se invata 1+1=2) politistilor de la circulatie ( mai ales celor din judetul Cluj) a intrecut orice limite! Am mai fost oprit noaptea de un agent de circulatie din judetul cluj ( la floresti), care, beat fiind (el!), a vrut sa-mi ia carnetul dar in sfarsit mi-a cerut 100 de lei!

La cine sa apelez ca sa-mi pot primi inapoi carnetul?

In orice caz o sa contest procesele verbale si daca nu primesc raspuns mde la Dvs. in cel mai scurt timp o sa trimit cate o sesizare la cele mai vizionate posturi de televiziune, la cele mai titrate ziare nationale, guvernul si presedintia Romaniei!

Sunt ferm decis sa nu tolerez asemenea abateri care intra si in incidenta codului penal privind ingradirea unor drepturi ale subsemnatului!

Va multumesc pentru rabdare!