Antrenorul echipei Rapid Bucuresti, Cristiano Bergodi a anuntat ca vrea sa renunte la functie, din cauza presiunilor la care este supusa echipa din partea forurilor ce conduc fotbalul romanesc (LPF si FRF). "Pregatim cum trebuie meciul din Cupa cu Bacau (joi), apoi returul cu Nurnberg (din Cupa UEFA). Apoi cred ca voi pleca", spune Bergodi.

Un apropiat al antrenorului, in perioada in care a antrenat la CFR Cluj, declara: "Bergodi este genul de om care daca nu primeste toate conditiile, pleaca fara sa priveasca in urma!"

Bergodi a fost iritat de ultima decizia a LPF de a dicta o noua etapa de supendare a stadionului din Giulesti, dupa incidentele de la Steaua-Rapid. Oficialii Rapidului au fost stupefiati sa constate ca dupa acele evenimente din tribuna, Rapidului i s-a inchis stadionul, iar Stelei i s-a dat o amenda!

Totodata, giulestenii cred ca sunt "vinati" de arbitri, pentru ca au inceput nesperat de bine campionatul. La intilnirea cu Gloria Buzau (0-0), arbitrul Marius Martis (cosiderat de oficialii Rapidului drept "arbitru al Stelei") nu a acordat un penalty giulestenilor, in ultimul minut.