Popularitatea Romaniei ca destinatie de vacanta va creste in urmatorii cativa ani, au afirmat reprezentantii companiei aeriene low-cost Wizz Air, citati de PropertyShowrooms.com.Natasha Kazmer, directorul de comunicare si afaceri publice al companiei, a declarat ca Romania ofera o larga varietate de atractii, care o pot transforma intr-una din cele mai populare destinatii din Europa.

“Tara are o capitala in plina dezvoltare, peisaje pitoresti si minunate plaje la Marea Neagra”, a afirmat Kazmer, adaugand ca Romania este pe cale sa devina “noul loc ce trebuie vazut din Europa”.

Existenta operatorilor aerieni low-cost a facut ca transportul spre Romania sa devina usor si la indemana, a declarat Natasha Kazmer, oferind ca exemplu cursa introdusa de catre Wizz Air in aceasta saptamana intre Bucuresti si Liverpool.

PropertyShowrooms. com afirma ca popularitatea turistica a Romaniei ar putea transforma tara intr-un loc interesant si pentru investitorii straini de pe piata imobiliara.

Asociatia Americana a Automobilelor a anuntat in vara ca numarul turistilor din SUA care au vizitat Romania a crescut cu 700% in acest an.