Citiva dintre autorii performantei de acum 21 de ani (Majearu, Duckadam, Bumbescu, Balan, Barbulescu) se afla la Sevilla si vor urmari din tribuna jocul generatiei de astazi a Stelei.

Dupa disputarea a doua jocuri, Steaua ocupa ultimul loc in grupa, fara niciun punct.

Sevilla a avut un start delicat de sezon - vestiarul a fost ravasit de decesul jucatorului Antonio Puerta, eveniment tragic care a lasat urme in psihicul colectiv. In teren, Sevilla nu a mai fost masina de fotbal care a impresionat in ultimii doi ani (cind a cistigat Cupa UEFA).

De altfel, abia simbata, cu victoria de la Levante (2-0, goluri Luis Fabiano), Sevilla a reusit sa opreasca o serie de 4 infringeri succesive!

Antrenorul Sevillei, Juande Ramos a dezvaluit obiectivul echipei sale - dupa cele doua jocuri cu Steaua, Sevilla sa fie deja calificata pentru primavara Champions League.

Tehnicianul Stelei, Massimo Pedrazzini a spus inaintea antrenamentului oficial ca Steaua poate cistiga la Sevilla si, mai mult, Steaua poate termina pe locul 2 in grupa!

Patronul echipei soseste la Sevilla in ziua meciului si este deranjat de cota pe care au fixat-o casele de pariuri Stelei, 1 la 10, ceea ce vrea sa spuna ca bucurestenii sunt vazuti cu foarte putine sanse. Finantatorul se lauda ca va plati 500 de mii de euro pentru un pariu pe Steaua, convins ca va cistiga 5 milioane.