Asa cum era de asteptat, atmosfera dinaintea meciului: Bulgaria- Romania, a dat nastere unor orgolii care depasesc cu mult limitele sportivitatii. "Bomba" a explodat in ziarul Meridian Mach, unde cei mai fanatici suporteri ai reprezentativei Bulgariei au declarat "razboi" oaspetilor din Romania.

"Fanii de la Levski si TSKA promit: Le rupem capetele romanilor!". Meridian Match mai scrie ca ultrasii celor doua formatii, alaturi de cei ai echipei Botev Plovdiv, pregatesc rafuiala cu suporterii romani la Balgarski Izvor, o localitate aflata in drumul spre Sofia.

Potrivit articolului din cotidianul bulgar, "romanii care vor ajunge totusi la meci" vor fi intampinati pe stadion cu mesaje de genul: "Bine ati venit tigani balcanici!".

Suporterii bulgari sunt furiosi in special pe declaratiile facute de Adrian Mutu, dupa meciul dintre Romania si Olanda. Mutu, care va lipsi la Sofia, a mentionat atunci ca ar prefera ca batavii sa insoteasca Romania la Euro si nu bulgarii, deoarece olandezii sunt mai civilizati.

Fanii nationalei din tara vecina au mai fost deranjati de ironiile venite din partea unor ziaristi din Romania, dar si de nenumaratele injurii postate de romani pe forumurile editiilor on-line.

Politia bulgara a intrat in alerta maxima pentru a preintampina eventualele conflicte dintre suporterii celor doua echipe nationale.

Partida dintre Bulgaria si Romania se va disputa sambata, de la ora 18, pe stadionul "Vasil Levski" din Sofia in preliminariile Campionatului European din 2008.