​LIVETEXT

​Alegeri SUA 2020 Joe Biden tot mai aproape de victorie - trece pe primul loc în Pennsylvania și conduce și în Georgia / Statul Georgia anunță că voturile vor fi renumărate

de Redactia     HotNews.ro
Vineri, 6 noiembrie 2020, 7:37 Actualitate | Alegeri SUA 2020


Donald Trump
Foto: Profimedia Images / AFP / Brendan SMIALOWSKI
Suspansul alegerilor care au făcut o lume întreagă să-și îndrepte atenția asupra SUA continuă și vineri, deși Joe Biden se apropie în statele cheie de cifra magică de 270 de voturi în colegiile electorale, cifră care îi va asigura președinția. Între timp, Donald Trump a susținut prima sa conferință de presă după scrutin, acuzând tentativele de fraudare, fără să prezinte niciun fel de probe. Unii republicani s-au delimitat de el, afirmând că astfel de poziții subminează procesul democratic. De partea cealaltă, Biden a făcut apel la calm și la răbdare.

 • Scorul actual: Biden - 253 vs. Trump 214
 • Încă în joc: Pennsylvania (20), Georgia (16 voturi), Carolina de Nord (15 voturi), Arizona (11 voturi), Nevada (6 voturi)

Principalele informații legate de deznodământul alegerilor live pe HotNews:"Ieri, senatorul Harris și cu mine am avut întâlniri cu grupuri de experți în domeniul sănătății publice și al crizei economice cu care se confruntă această țară", a spus Biden.

"Pandemia, după cum știți și dumneavoastră, devine din ce în ce mai îngrijorătoare în toată țara. Cazurile sunt în creștere. Se crede că am putea vedea până la 200.000 de cazuri pe zi, iar numărul morților se apropie de 240.00. 240.000 de scaune goale în toată America. "


"Nu avem încă o declarație finală de victorie, dar cifrele ne spun că este clar", a spus Biden din Wilmington, Delaware, în această seară. "Vom câștiga această cursă. Uită-te doar la ce s-a întâmplat de ieri. Cu douăzeci și patru de ore eram în urmă în Georgia, acum suntem în avans și vom câștiga acel stat. Acum douăzeci și patru de ore eram în urmă în Pennsylvania și vom câștiga Pennsylvania. Și acum suntem în față, dar câștigăm în Arizona, câștigăm în Nevada și, de fapt, avansul nostru tocmai s-a dublat în Nevada. Suntem pe drumul spre peste 300 de voturi electorale. Și uitați-vă la numerele naționale. Vom câștiga această cursă cu o majoritate clară, cu națiunea în spatele nostru", a spus Biden.


05:31 Pennsylvania: Avansul lui Biden crește la 27 de mii de voturi / Georgia: Avansul lui Biden se menține la 4 mii de voturi / Arizona: Biden, avansul scade la 40 de mii de voturi / Nevada: Avans Biden de 23 de mii

Avansul lui Biden în Pennsylvania crește odată cu ultimul lot de voturi din districtul Allegheny. Din cele 3.212 voturi, Biden a primit 2.436 de voturi, iar președintele Trump a obținut 733 de voturi.

05:10 Nevada: Potrivit secretarului de stat, se estimează că mai există 124.500 buletine de vot de numărat. Nu sunt incluse și buletinele provizorii (pe liste speciale)

04:20 Cel mai mare district din Arizona a lansat un nou lot de voturi vineri seară, iar avansul lui Joe Biden scade la 29.861

Totalurile voturilor actualizate lansate de districtul Maricopa îl arată Biden cu 1.004.003 voturi și pe Trump cu 950.503 acolo. Există o diferență de 29.861 de voturi între Biden și Trump în stat. Anterior, Maricopa raporta 972.570 de voturi pentru Biden și 912.115 pentru Trump, potrivit CNN.


03:48 Judecătorul din Arizona stabilește audierea în cazul stilourilor Sharpie folosite la completarea buletinelor de vot pentru 13 noiembrie, potrivit CNN.

Un judecător al curții de stat din Arizona a organizat o ședință pentru vinerea viitoare în cadrul unui litigiu susținut de campania Trump, care a contestat utilizarea stilourilor Sharpie pentru completarea buletinelor de vot din districtul Maricopa din Arizona, cel mai mare district din acest stat atât d eimportant pentru rezultatul final.

03:00 Judecătorul Alito de la Curtea Supremă ordonă statului Pennsylvania să respecte instrucțiunile secretarului de stat

Judecătorul Samuel Alito a ordonat tuturor consiliilor districtuale din Pennsylvania să separe buletinele de vot primite după ziua alegerilor și a spus că, dacă buletinele de vot sunt numărate, acestea vor fi numărate separat. Acest ordin este în conformitate cu îndrumările pe care secretarul de stat din Pennsylvania le-a emis deja.

01:30 Avansul lui Biden în George scade din nou la doar 4 mii de voturi

00:45 Georgia. Avansul lui Biden crește din nou de la circa 1.600 de voturi la circa 4.200 / Arizona: Biden, avans de 40 de mii de voturi / Nevada: Avans Biden de 21 de mii / Pennsylvania: Avansul lui Biden a crescut la peste 14.000 de voturi.

00:35 Purtătorul de cuvânt al Michiganului, Lee Chatfield, a anunțat vineri că toate comitetele de supraveghere ale legislativului se vor întruni sâmbătă „pentru a începe o anchetă privind alegerile și procedurile de numărare în statul nostru pentru aceste alegeri și viitoare”.

23:35 Numărarea buletinelor de vot în Arizona se va extinde până la sfârșit de săptămână, cu 250.00 buletine rămase de numărat, potrivit CNN.

Potrivit secretarului de stat Katie Hobbs, Arizona are aproximativ 250.000 până la 270.000 de buletine de vot necontestate. Hobbs, vorbind cu CNN, a declarat că 137.000 dintre aceste buletine de vot se aflau în districutl Maricopa și că, după publicarea mai multor rezultate în această seară, acest număr ar scădea sub 100.000 de buletine.

23.25: Pennsylvania: Avansul lui Biden a crescut la peste 14.000 de voturi.

23:00 CNN: Liderii republicani urmăresc cu neliniște modul în care președintele Trump se ocupă de alegeri, îndemnându-i pe el și echipa sa să formuleze în mod clar un caz specific de fraudare a votului.

22.40: Avansul lui Biden în Arizona a scăzut la 39.769 de voturi, cu numărătoarea la 93%, iar în Georgia scade din nou la peste 1.593.21.55: Georgia: Avansul lui Biden a crescut la peste 1.600 de voturi.

21:40 Un judecător de stat din Pennsylvania a ordonat separarea buletinelor de vot provizorii (n.r. cele d epe liste suplimentare), potrivit CNN. În prezent, nu se știe câte voturi cu probleme sunt în Pennsylvania și dacă ar putea avea efectasupra scorului fina.

21.30: Avansul lui Biden din Arizona scade ușor la 41.302 de voturi de la 43.779, cu numărătoarea la 93%.


20.30: Avansul lui Biden din Penssylvania a crescut la peste 13.000 în timp ce primarul orașului Philadelphia, Kimm Kenney, spune că afirmațiile lui Trump cu privire la fraudarea alegerilor sunt ”fără temei”

20.00: Pennsylvania: avansul lui Biden a crescut la peste 12.000 de voturi de la peste 9.000. Asta în timp ce avansul democratului în Nevada a scăzut la 20.352, în contextul în care mai sunt de centralizat 63.000 de voturi.

19.55: Senatorul republican Mitt Romney l-a criticat vineri pe Donald Trump pentru că a repetat, fără dovezi, că alegerile prezidențiale au fost trucate, estimând că afirmațiile președintelui au subminat instituțiile și au stârnit tensiuni.

”Președintele are dreptul de a cere renumărarea”, dar ”greșește când spune că alegerile au fost fraudate, corupte sau furate”

19.50: Biden este așteptat să țină un discurs vineri seară (echipa de campanie)

18.33 Nevada: Avansul lui Biden s-a dublat: +22.076 voturi.

18.22 Pennsylvania: avansul lui Biden a crescut la peste 9.000 de voturi. Mai sunt de centralizat circa 120.000 de voturi.

18.20: Președintele democrat al Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, l-a numit vineri pe Joe Biden „președintele ales” al Statelor Unite, în timp ce l-a devansat pe Donald Trump la numărarea voturilor în curs de desfășurare în mai multe state cheie, dar fără să fie declarat câștigător deocamdată.

"În această dimineață este clar că echipa Biden-Harris va câștiga Casa Albă", a spus Nancy Pelosi despre Joe Biden și Kamala Harris, care candidează pentru funcția de vicepreședinte.

18.12 Arizona: avansul lui Biden scade ușor la 43.779 de voturi, cu numărătoarea la 92%.

18.00 Georgia: Avansul lui Biden crește la peste 1.500 de voturi. Mai sunt de centralizat circa 4.000 de voturi.

17.55: Secretarul statului Georgia, Brad Raffensberger, a anunțat vineri că se vor renumăra voturile.

Cursa din Georgia "rămâne prea strânsă", a declarat secretarul de stat local Brad Raffensperger la o conferință de presă la Atlanta. "Cu o marjă atât de mică, va exista o renumărare în Georgia."


De asemenea au fost trimise serviciile secrete la casa acestuia anticipând o posibilă victorie a lui Biden, scrie CNN.

17.05: Echipa de campanie a lui Donald Trump a susținut vineri că alegerile prezidențiale din SUA „nu s-au terminat”, într-un moment în care adversarul său, Joe Biden, se afla la un pas de câștigarea Casei Albă după ce l-a depășit pe președintele republican în statul cheie al Pennsylvania, relatează AFP.

"Aceste alegeri nu s-au terminat. Proiecțiile eronate care proclamă victoria lui Joe Biden se bazează pe rezultate departe de a fi finale în patru state", a declarat Matt Morgan, oficial al echipei pentru Donald Trump, într-un comunicat.

Nicio publicație americană importantă nu a atribuit victoria democratului.


17.00 Pennsylvania: Avansul lui Biden crește ușor, la 6.737 de voturi. Ultimele voturi prin corespondență centralizate au venit din zone pro-republicane, dar l-au avantajat mai mult pe Biden. În Pennsylvania mai sunt de centralizat circa 130.000 de voturi.

16.23 New York Times informează că toate voturile prin corespondență ce au fost numărate până acum în Pennsylvania sunt exclusiv primite înainte de data de 3 noiembrie (ziua scrutinului electoral). Cele primite după 3 noiembrie au fost puse separat în caz că vor fi contestații legate de ele și încă nu au fost centralizate.

15.51 Răsturnare de situație în Pennsylvania: Biden trece în fața lui Trump cu 5.587 de voturi.

Rocada între cei doi candidați s-a petrecut după ce au fost centralizate circa 24.000 de voturi primite prin poștă din zona Philadelphia, o zonă puternic pro-democrată.

13.24 Autoritățile din Philadelphia, Pennsylvania (stat cu 20 de electori), sunt așteptate să anunțe noi rezultate în următoarele două ore.

În prezent, situația din Pennsylvania este următoarea:
 • Trump - 49.5%, total voturi 3.286.171
 • Biden- 49.2%, total voturi 3.267.942
13.03 Avansul lui Biden în Georgia crește la aproape 1.100 de voturi.

12.40 Preluarea conducerii în Georgia ar fi, dincolo de matematica voturilor electorale, o victorie simbolică importantă pentru democratul Joe Biden. Practic, ultima oară când democrații au reușit să câștige în acest stat a fost în 1992, când a candidat Bill Clinton. Statul s-ar transforma într-o insulă albastră (culoarea democraților) într-o mare roșie.

11.45 Georgia: Biden preia avansul cu 917 voturi în fața lui Trump, în condițiile centralizării a 99% din voturi.

Georgia are 16 electori. Dacă avansul lui Biden se menține, Georgia l-ar aduce la un bilanț de 269 de electori, adică la un vot distanță de câștigarea președinției SUA (pentru care sunt necesare 270 de voturi în colegiile electorale).

Candidatul democrat a reușit să întoarcă statul pe care Trump l-a luat în 2016. Fără Georgia, Trump nu mai are disponibilă varianta victoriei, ci doar a egalului 269-269.10.57 Situația la această oră. Numărătoarea continuă vineri, decisive fiind rezultatele din statele cheie, unde lucrurile stau astfel:

• În Georgia, cei doi candidați sunt umăr la umăr, Trump având un ușor avans de 600 de voturi. Autoritățile locale au transmis că vor continua numărătoarea și speră să aibă rezultatle în cursul zile de vineri.

• Biden are un avans de peste 11.000 de voturi în Nevada, după numărarea a 89% din buletine

• Avansul lui Trump în Pennsylvania a scăzut la mai puțin de 20.000 de voturi, fiind în continuare de numărat sute de mii de voturi

• În același timp Trump a redus decalajul din Arizona, democratul Biden având un avans de 7.000 de voturi

Alaska și North Carolina continuă și ele procesul de numărare a voturilor, cu Trump conducând în ambele state. Importante rămân însă Georgia și Pennsylvania, fără de care Trump nu poate fi reales pentru un nou mandat.

10.37 Trump insistă, pe twitter, că a câștigat bătălia prezidențială în ziua alegerilor, iar toate voturile care sunt numărate în această perioadă, respectiv voturile prin corespondență, trebuie declarate ilegale de către Curtea Supremă.Mesajul său a fost ascuns de twitter și marcat din nou ca dezinformare, spre iritarea liderului de la Casa Albă.

10.33 În timp ce câţiva aleşi republicani s-au delimitat de acuzaţiile de fraudă lansate, fără dovezi, de Donald Trump după scrutinul de marţi unde s-a confruntat cu democratul Joe Biden, senatorii Lindsey Graham şi Ted Cruz l-au apărat cu înverşunare pe preşedinte la postul de televiziune Fox News.

10.08 Serviciul Secret trimite întăriri în Wilmington începând de vineri pentru a asigura protecția fostului vicepreședinte Joe Biden care ar putea susține discursul de revendicare a victoriei în alegeri.

09.13 Atmosfera, în așteptarea deznodământului alegerilor: Suporterii lui Trump protestează, cei ai lui Biden dansează în stradă.

08.20 Mai mulți republicani s-au delimitat de acuzațiile lui Trump.

”Nu există nicio susţinere pentru afirmaţiile preşedintelui din această seară care subminează procesul nostru democratic. America numără voturile şi trebuie să respectăm rezultatele aşa cum am făcut întotdeauna înainte'', a spus Larry Hogan, guvernatorul republican din Maryland.
------
Trump continuă să aibă vineri dimineața un avans în Georgia de aproximativ 1.805 de voturi și de 23.953 în Pennsylvania, dar pierde teren. Trump nu are cum să atingă cifra magică de 270 de voturi în colegiile electorale, care asigură victoria în alegeri, fără Georgia și Pennsylvania.

În prezent situația celor doi candidați arată că Joe Biden și-a asigurat 253 de electori, iar Trump 214.

Trump a vorbit pentru prima dată de la noaptea alegerilor prezidențiale, în cadrul unei conferințe de presă susținute la Casa Albă. Președintele american a declarat, fără să ofere probe care să susțină acuzațiile sale, că se încearcă fraudarea scrutinului prin intermediul voturilor prin corespondență.

"Dacă numărați voturile legale, câștig cu ușurință", a spus Trump. ”Dacă numărați voturile ilegale, ei pot încerca să ne fure alegerile”.

Mai multe televiziuni americane au decis joi seară să întrerupă difuzarea unui discurs al președintelui Donald Trump, acuzându-l că dezinformează.

Ultimele date arată că preşedintele american Donald Trump pierde teren în Pennsylvania, stat care reprezintă 20 de voturi în colegiul electoral, având un avans de mai puţin de 50.000 de voturi la fiecare nouă tranşă de buletine de vot.

În Arizona, care reprezintă 11 voturi în colegiul electoral, conduce candidatul democrat Joe Biden care a înregistrat o creştere de aproximativ 46.000 de voturi. Între timp, în Georgia sunt 2.500 de voturi care îi separă pe cei doi candidaţi.


În Nevada, unde situaţia nu se actualizează continuu, Biden are un avans de aproximativ 11.400 de voturi. Statul are şase voturi în colegiul electoral. Pennsylvania este unul dintre cele cinci state în care votul nu este încă cunoscut şi care ar putea influenţa rezultatul alegerilor prezidenţiale.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

74466 vizualizari

 • -35 (105 voturi)    
  Va fi renumare si contestare pt voturile "in plic" (Vineri, 6 noiembrie 2020, 8:03)

  animatron [utilizator]

  Naratiunea stangii continua sa ignore aberatii statistice si marturii directe ale unor alegatori sau oficiali despre posibile fraude cu faimoasele voturi "prin posta".

  A fost de la inceput "arma" electorala gandita de democrati, pt ca acestia se temeau de prezenta masiva a electoratului de dreapta la votul "in persoana".

  Pretextul "Covid" a fost folosit pt a pregati votul "virtual" si a ataca bilantul lui Trump, imposibil de atacat pe alta tema decat virusul chinez.

  Vom vedea daca Partidul Republican va accepta rezultatele provizorii sau daca va decide sa lupte pt Casa Alba pana la capat.

  E o chestiune de strategie politica pt midterm (2022) si pt urmatorul mandat la Casa Alba (2024), nu depinde doar de presedintele Trump.
  • -20 (72 voturi)    
   E o pana de curent in mass-media. (Vineri, 6 noiembrie 2020, 8:24)

   Lok [utilizator] i-a raspuns lui animatron

   Banneaza tot ce vorbeste de frauda. Pe twitter, peste tot. Oricum daca republicanii nu sunt in stare sa isi sustina candidatul si sa arate frauda, atunci merita sa piarda si SUA sa devina tara bananiera ce se tot clameaza ca este.
   • +23 (103 voturi)    
    Trump e pe faras! (Vineri, 6 noiembrie 2020, 9:12)

    Impotriva prostiei din tara [utilizator] i-a raspuns lui Lok

    Republicanii sunt pesedistii Americii. Electoratul lor este la fel: rural, sarac, fara educatie, IQ sub medie, usor de manipulat. Iar Trump e o facatura a lui Roger Aile care a facut din Fox News un fel de Antena 3 americana.
    • -18 (84 voturi)    
     Exact invers / Fake news (Vineri, 6 noiembrie 2020, 9:22)

     marc.andre [utilizator] i-a raspuns lui Impotriva prostiei din tara

     Demokkts sunt ca PSD
     • -18 (46 voturi)    
      pt ca nu intelegi america :) (Vineri, 6 noiembrie 2020, 10:40)

      Adrian_1234 [utilizator] i-a raspuns lui marc.andre

      In america cei care stau la oras sunt aia saraci.
      Aia care stau la case in suburbii sau la tara aia au pamant si afacerea lor. Da nu au studii, aia de la sate dar aia sunt mai bogati ca tine si ca mansarda ta.
      Asta e faza cu statele, in orase stau cei care au nevoie sa ajunga zilnic la un job in oras sau cei care stau in ghetouri. Restul care prind ceva job bun se muta in afara orasului unde e safe si viata buna.
      Exceptie a zicem NY unde in menhattan sunt si case si aia sunt super bogati, si poate Chicago. Nush alt contra exemplu.
      Pe scurt. DT e reprezentant de amercicanul clasic, in ciuda a ceea ce se spune de persoanele de culoare care chiar au un job si muncesc, si de latinos care iar au un job si muncesc
      Dem sunt reprezentati de persoanele care stau pe ajutor social (ghetourile) de noii veniti ca imigranti ca si aia sunt majoritate pe ajutor social, si pe copii tineri din scolile astea de stinte "liberale"
      Pe asta se bazeaza electoratele. Restul categoriilor sunt impartite.
      • +15 (45 voturi)    
       Nu-i vorba de aia care stau in case in suburbii (Vineri, 6 noiembrie 2020, 12:30)

       Eu the first [utilizator] i-a raspuns lui Adrian_1234

       Aia-s impartiti. Aia saraci care-l sustin pe Trump sunt rednecks. Aia stau si ei in case, da' nu in suburbii.

       Democrat voteaza majoritatea invatatorilor si profesorilor - nu toti, doar majoritatea, in caz ca te gandesti sa ma contrazici. Statele cele mai albstre sunt cele cu un nivel al educatiei peste medie, si cu o economie mai solida si o populatie mai instarita. Ce-ti zice aia despre democrati? Ca-s hipsteri care stau pe ajutor de somaj? Matale te iei dupa niste stereotipuri pe larg publicizate de unii cu varii interese politice, in loc sa te iei dupa date.
       • -13 (33 voturi)    
        in belarus (Vineri, 6 noiembrie 2020, 15:38)

        Mary80 [utilizator] i-a raspuns lui Eu the first

        s-au gasit dovezi de fraudare? Cam cum s-au gasit bombele alea in Irak. Si totusi aceiasi globalisti tipa in gura de sarpe
        • -13 (21 voturi)    
         Un argument de nota 10 ! (Vineri, 6 noiembrie 2020, 16:16)

         Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui Mary80

         Dar din pacate, democratia nefiind perfecta are nevoie uneori sa se serveasca de imperfectiunile ei pt a lupta mai cu spor contra tiraniei ! (Asta in chestiunea Belarusului).

         PS. In cealalta chestiune explicatia sta tocmai in faptul ca... nu exista explicatie logica la ceea ce se intampla ! :))) :(((
        • +8 (16 voturi)    
         Mere cu pere (Vineri, 6 noiembrie 2020, 19:04)

         komodor [utilizator] i-a raspuns lui Mary80

         Belarus poll workers describe fraud in Aug. 9 election
         https://apnews.com/article/international-news-ap-top-news-europe-72e43a8b9e4c56362d4c1d6393bd54fb

         A statistical study of Belarus presidential voting patterns suggests massive fraud
         https://www.intellinews.com/index.php/a-statistical-study-of-belarus-presidential-voting-patterns-suggests-massive-fraud-189865/

         In SUA nu exista dovezi de frauda, doar acuzatii fara suport, facute de un presedinte care nu-si accepta infrangerea in mod democratic.
         • -7 (11 voturi)    
          Biden 10%... (Vineri, 6 noiembrie 2020, 19:39)

          Ismail Paine de circ [utilizator] i-a raspuns lui komodor

          ... nici in PSD n-ar fi primit.. ar face de ras partidul. doar 10% taxa de smeker de la chinezi. pai ala-i comision de presedinte?
    • -25 (43 voturi)    
     Biden se apropie de 270 (Vineri, 6 noiembrie 2020, 11:01)

     Mary80 [utilizator] i-a raspuns lui Impotriva prostiei din tara

     dar nu cred ca va atinge aceasta cifra, altfel se risca razboi civil. Ce e asa greu sa numeri cateva mii de voturi? Alegerile trecute au votat prin corespondenta mult mai putini, dar si asa s-au dat rezultatele repede, acum, cu fiecare zi de intarziere situatia se inflameaza.

     Trump si gasca lui nu vor renunta la putere, a dat toate semnalele, probabil vor iesi la lupta fizica. Biden si gasca lui au inteles ideea, si mosul a inceput sa se prefaca impaciuitor, ca o sa fie presedintele tuturor bla bla.

     Cred ca in urmatoarele luni vom avea cifre zilnice pe doua planuri: COVID si alegerile americane.
    • +4 (16 voturi)    
     Exact (Vineri, 6 noiembrie 2020, 22:51)

     Rex [utilizator] i-a raspuns lui Impotriva prostiei din tara

     Toti fanaticii romani a lui Trump de aici sunt ca si PSD-istii din Romania. IQ scazut, au ajuns aici fie prin castigarea loteriei sau family reunion, fie ca i-au adus parintii de mici, fara nici o realizare proprie. Fac muncile de jos sau au "business" de batrani. Cred cu ochii inchisi doar ce le zice popa si multi sunt pupatori de moaste. Nu au pus in viata lor mana pe o carte de istorie sau chiar de religie, dar repeta vehement propaganda pe care o aud in cercul lor despre socialism si comunism desi au trait bine si pe vremea lui Clinton si al altor presedinti democratici. Striga Trump 2020 de parca ar fi ralizarea lor propire si nu ai cum sa le explici nimic. Nu cred in covid, totul e o conspiratie a cuiva deasupra noastra a tuturor de care numai ei si-au dat seama. Nu inteleg America cu adevarat, nu stiu sa vorbeasca bine sau sa scrie bine nici atat in engleza dar urasc oamenii care nu sunt ca ei, urasc imigrantii (dupa noi, usa se poate inchide), nu le pasa de clima si nu au timp de recycle. Din pacate sunt f multi si se aduna la un loc si aici.
     • -2 (2 voturi)    
      Exact (Sâmbătă, 7 noiembrie 2020, 12:50)

      gillda_47 [utilizator] i-a raspuns lui Rex

      Exact invers, toti fanaticii romani a lui Trump din Romania sunt USR-istii si PNL-istii !!!
    • -2 (2 voturi)    
     Trump e pe...derdelus (Sâmbătă, 7 noiembrie 2020, 12:35)

     gillda_47 [utilizator] i-a raspuns lui Impotriva prostiei din tara

     Exact invers!!! Republicanii sunt useristii si penelistii Americii!!Bravo lor, halal sa le fie!!!
   • +24 (62 voturi)    
    sunt (Vineri, 6 noiembrie 2020, 10:49)

    nahir [utilizator] i-a raspuns lui Lok

    banate tâmpeniile.
    Pe ce bază or susține unii că voturile prin corespondență sunt furturi electorale. Așa v-a zis putin că trebuie să fie?
    • -11 (43 voturi)    
     "Victorie" la cateva sute de plicuri (Vineri, 6 noiembrie 2020, 12:53)

     animatron [utilizator] i-a raspuns lui nahir

     Votul "prin posta" nu e mai sigur ca cel "in persoana" pt ca la cel "prin posta" lipseste tocmai siguranta ca buletinul de vot a fost completat personal de persoana inregistrata ca votant.

     State ca Nevada permit sa votezi fara ID cu conditia sa vii mai tarziu sa aduci un act de identitate !

     State precum Carolina de Nord permit sa vina voturi "in plic" chiar si dupa 12 de zile de la incheierea votarii pe 3 noiembrie.

     Sunt aberatii de vot "la distanta" care nu sunt acceptate in Europa, nicaieri, in Romania ar un scandal monstru si nimeni nu ar recunoaste astfel de "victorii" venite cu postasul.

     Corectitudinea votului "in persoana" e absoluta si verificabila imediat

     Votul "in plic" e verificabil doar dupa "votare", cu diferite elemente, fara sa existe insa siguranta ca la adresa de unde vine plicul chiar traieste persoana aia, pt ca listele nu sunt niciodata actualizate "real time", nu au cum.

     Ceea ce cer republicanii e sa fie verificate de unde vin plicurile, daca ele corespund in mod real cu electori ce au drept de vot in acel stat sau nu.

     Nici nu se pune problema ca presedintele Trump, guvernul conservator american, Partidul republican si cei 70 de milioane care au votat cu Trump sa accepte o "victorie" virtuala a lui Biden, pe baza unui sac de plicuri neverificate.

     Se va ajunge la Curtea Suprema si acolo se va decide ce a fost legal si ce nu, decizia va fi definitiva si se va aplica, indiferent pt care candidat.
     • +11 (35 voturi)    
      astfel de obiectii sunt tardive si penibile acum (Vineri, 6 noiembrie 2020, 14:39)

      snowflake [utilizator] i-a raspuns lui animatron

      astfel de obiectii sunt tardive si penibile acum, ele trebuiau lamurite inintea inceperii scrutinului.
      Cand firea si tudorache se plangeau pe la antena 3 ca au fost furati nu l-ai auzit pe vreunul din ei sa ceara vot in 2 tururi astfel incat sa nu mai existe vreun dubiu asupra legitimitatii vreunui primar ci au preferat in continuare sa valideze legitimitatea unor edili alesi in marea majoritate fara majoritate simpla, altfel spus au preferat validarea alesilor doar de catre cea mai mare minoritate in detrimentul unei majoritati simple. Cam acelasi lucru il reclama si trump acum in America, validarea sa ca presedinte de catre cea mai mare minoritate (republicanii) nu de catre majoritatea simpla a americanilor. Trump a castigat in ziua alegerilor multe state dar chiar si atunci nu a castigat votul unei majoritati simple, chiar si pe 3 noiembrie trump avea mai putine voturi decat biden restul sunt povesti cu colegii si mari electori.
      • -7 (15 voturi)    
       Ba baiatule, ce legătură are furtul (Vineri, 6 noiembrie 2020, 17:29)

       salvatore [utilizator] i-a raspuns lui snowflake

       ... de voturi cu alegerile în doua tururi? Alegerile în doua tururi nu clarifica opinia alegătorilor dintr-o comunitate, ba dimpotrivă, prin alianțe electorale un candidat care are un număr mic de alegători în primul tur sa câștige în fata unuia care a avut foarte mulți alegători dar nu a obținut 50% din primul tur. Înțelegi? Nu cred.
       • +6 (20 voturi)    
        Are legatura, cum sa nu (Vineri, 6 noiembrie 2020, 19:38)

        Denulu [utilizator] i-a raspuns lui salvatore

        Si Firea si Trump se plang ca au fost furati, dar nici unul nu vrea sa ia masuri care sa chiar faca sistemul de vot mai corect, ii intereseaza numai chestiile care-i avantajeaza pe ei.

        Cu Trump e si mai rau: aceeasi chestie care e rea peste tot (votul prin posta) e buna in Arizona, pentru singurul motiv ca in Arizona voteaza mai multi republicani prin posta.

        La fel si tu, zici ca numai votul in persoana e "sigur", ca sa adaugi imediat exceptia cu Nevada. De fapt numai 19 state iti cer ID cu poza pentru a vota in persoana, dar pe tine te intereseaza numai Nevada ca acolo vezi un avantaj pentru Trump.

        PS: Un politician trebuie sa fie in stare sa negocieze si sa faca aliante cu altii, altfel nu are ce cauta in politica. E de laudat unul care ia voturi mai putine in primul tur si apoi reuseste sa convinga 50% intr-al doilea.

        PPS: Existenta celui de-al doilea tur le da oamenilor posibilitatea sa-si exprime adevaratele preferinte, fara sa se teama ca votul lor se pierde. Daca nu aveam 2 tururi la prezidentiale, n-am fi crezut ca atatia oameni il iubeau pe Vadim in 2000.
     • +6 (24 voturi)    
      Tu spui (Vineri, 6 noiembrie 2020, 16:01)

      Rahan5 [utilizator] i-a raspuns lui animatron

      o gramada de generalitati in favoarea lui Trump pe care suporterii lui Trump le gasesc relativ usor pe internet !.
      In realitate unicul tau scop pe site-ul asta este sa te ,,camuflezi" cat mai bine cum ca esti ,,suporterul lui Trump".
      In realitate, dintre toti cei care posteaza pe site-ul asta, tu (ca subordonat al stapanului tau Putin), esti cel mai mare dusman al lui Trump care posteaza pe site-ul asta !.
     • +8 (18 voturi)    
      States rights, nene (Vineri, 6 noiembrie 2020, 18:55)

      jcjc [utilizator] i-a raspuns lui animatron

      Republicanii sînt mari susținători ai drepturilor statelor să se organizeze cum vor ele, așa că n-ar trebui să conteze cum își numără Carolina de Nord voturile sau cum se votează în Nevada. Apropo, Alaska așteaptă și ea o săptămînă să numere voturile prin corespondență, ce-ar fi să punem și-acolo de un protest? Sau Alaska e OK pentru că o să cîștige Trump?

      Oricum este aberant să susții că democrații au fraudat cîteva sute de mii de voturi. Și oricum, halal fraudă dacă n-au putut să-și asigure și Senatul. Faptul că Trump și lingăii lui susțin așa ceva este revoltător.

      Votul prin corespondență se semnează de către votant. Semnătura este comparată cu aceea din registrul electoral. Multe voturi sînt respinse sau contestate dacă semnătura nu se potrivește. De asta numărătoarea și durează așa de mult. Așa te asiguri că votul a fost exprimat de votant și nu de alticineva.

      Iar Trump o fi fost votat de 70 de milioane de oameni, dar Biden a fost votat de 74 de milioane, așa că.. sanchi.
      • -5 (13 voturi)    
       ce vot corect e ăla unde nu ţi se cere ID-ul ? (Vineri, 6 noiembrie 2020, 21:37)

       let_s_twist_again [utilizator] i-a raspuns lui jcjc

       ???
       • +9 (13 voturi)    
        De unde-ai scos-o și pe asta? (Vineri, 6 noiembrie 2020, 23:26)

        jcjc [utilizator] i-a raspuns lui let_s_twist_again

        Bineînțeles că ți se cere ID-ul la vot.
   • +27 (47 voturi)    
    Votul prin posta este (Vineri, 6 noiembrie 2020, 12:09)

    Mihai Bucur [utilizator] i-a raspuns lui Lok

    un lucru obisnuit in US si este foarte sigur. De data aceasta s-a votat mult mai mult prin posta din caiuza covid. O enorma majoritate a voturilor prin posta au fost ale democratilor, ca ei n-au fost "barbati" ca ai lui Trump, care cica nu se tem de covid si nu poarta nici masca. De aceea aproape tot ce se numara acum sunt voturi ale democratilor. Nu e nicio frauda! Ce s-a numarat mai devreme au fost majoritar votrui depuse in persoana, majoritar ale republicanilor. Simplu de intekes, daca are omul mai mult de doi neuroni.
    • -18 (34 voturi)    
     @Mihai Bucur imi pare rau sa ti-o spun, (Vineri, 6 noiembrie 2020, 14:25)

     Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui Mihai Bucur

     atitudinea ta ma obliga insa si cred ca HN va intelege ca nu e vorba de un atac la persoana, dar esti un natarau arogant!
     VOTUL PRIN POSTA ESTE FOARTE SIGUR DOAR IN CEEA CE PRIVESTE FAPTUL CA POSTA AMERICANA IL DUCE LA DESTINATIE !!

     ATAT ! In asta sta siguranta votului prin posta ! In rest, pot vota, altii decat cel inscris pe lista cum ar fi persoane decedate, persoane fara drept de vot (din diverse motive) chiar necetateni ! Lucru care s-a si intamplat !

     PS. O observatie : Daca macar jumatate din comentatorii de pe acest forum ar fi fost romani stabiliti in SUA care au capatat cetatenia romana sau sunt in curs sa o capete, ori rezidenti pe perioade mai semnificative poate ca as fi inteles violenta respingerii argumentelor celuilalt pt ca ar fi fost vorba nu doar de gust, de orientare de doctrina ci de pragmatism de INTERES !
     Cata vreme insa comentatorii sunt romanasi de pe malul Dambovitei/Cibinului/Crisului,/Begai etc, violenta natanga si nestiutoare nu mai poate fi acceptata !
     • +11 (27 voturi)    
      Stimate domn, eu am familie in US (Vineri, 6 noiembrie 2020, 17:52)

      Mihai Bucur [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

      si mi-au spus cum se voteaza postal.Se pare ca dumneavoastra nu prea stiti. In primul rand trebuie sa fii inscris in registrul electoral unde au toate datele tale, in amanunt, inclusiv specimen de semnatura. Daca esti mort, nu mai esti in registrul electoral. Doi, cand ceri sa votezi prim posta, se verifica daca esti inscris, apoi primesti buletin de vot precum si un formular de completat, unde ti se cer multe date de identificare.Tu pui ce vrei pe buletinul de vot, dupa care il incluzi intr-un plic pe care il sigilezi, iar plicul sigilat il incluzi intr-un alt plic. impreuna cu formularul, pe care il si semnezi. Acesta se expediaza prin posta. Cand este primit, se verifica datele, ca toate sa fie corecte, in comparatie cu ce este in registru; se verifica bineinteles si semnatura. La orice lucru suspect se respinge votul. Rudei mele i s-a comunicat respingerea votului la alegeri precedente si i s-a spus foarte politicos ca semnatura nu semana suficient de bine cu ce aveau ei in registru. Daca nu se gasesc nereguli, atunci se separa plicul cu buletinul de vot, si se stocheaza separat in vederea numararii ulterioare. Astfel nu se poate face legatura intre vot si persoana care l-a expediat, caci votul e secret. Dar sper ca va e clar ca daca ruda mea ar fi fost imigrant ilegal i s-ar fi respins votul din start fiindca numele sau nu ar fi aparut in registru. In fine, de data aceasta, mai degraba posta putea fi suspecta, seful fiind sluga a lui Trump. A fost acuzat de altfel ca in incercat sa puna bete in roate ca sa nu ajunga plicurile la destinatie. Functionarii publici americani si cei care se ocupa de alegeri sunt mult mai cinstiti in America. Si in nicun caz nu ar fi putut organiza ceva de proportiile pe care le acuza Trump. Toti stim ca Trump minte cum respira, inclisv partizanii sai. Partizanii sai recunosc ca minte de stinge, dar il auda ca cica el, cel putin, minte pe fata, in timp ce altii incearca sa ascunda. Sa te strici de ras, daca n-ar fi tragic
     • +9 (23 voturi)    
      Cine voteaza prin posta in SUA (Vineri, 6 noiembrie 2020, 17:56)

      Marinake [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

      Te si intrebi daca ai atitea nelinisti existentiale despre frauda, in cei patru ani de zile ai acestei administratii, ce-au pazit legislaturile statelor sa permita votul prin posta ?

      S-a afirmat ca voteaza mortii. Pe plicul in care e votul se imprima numele alegatorului, adresa si un cod care are infomatia aceasta ca sa nu mai vina alegatorul si sa voteze si in persoana. Alegatorul semneaza.
      Codurile de pe toate plicurile v-ar permite sa cautati care dintre cei care voteaza sunt decedati.

      E adevarat ca daca eu locuiesc la adresa la care vin buletinele de vot as putea sa votez in locul lor doar ca semnaturile se verifica si ele

      De aceea si statele in care sunt republicanii la putere si statele in care sunt democratii la putere opteaza sa voteze prin posta.

      Cetatenii statului UTAH. primesc automat buletinul de vot prin posta. https://voteinfo.utah.gov/learn-about-voting-by-mail-and-absentee-voting/

      Alte state pot elibera un buletin de vot la cererea alegatorului.
     • +9 (17 voturi)    
      Gresit (Vineri, 6 noiembrie 2020, 20:24)

      DT34 [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

      Nu exista asa ceva, sa sa votezi, trebuie mai intai sa fi inregistrat, nu exista ca sa voteze mortii sau ne-cetatenii, chiar daca ai drept de vot, daca nu te inregistrezi, nu poti vota. Ca sa te inregistrezi trebuie sa dovedesti cetatenia, si resedinta. Prin posta s-a votat si in alti ani, nu este prima oara cand se voteaza prin posta, iar buletinele de vot nu se pot obtine numai la domiciliul celui inregistrat. Simplu, Eficace, transparent, si corect.
      Eu am votat la sectie, si am fost votantul numarul 384 din sectia mea.
   • +12 (32 voturi)    
    Doar doua cifre elocvente (Vineri, 6 noiembrie 2020, 12:49)

    Mihai Bucur [utilizator] i-a raspuns lui Lok

    Trump a reusit sa divizeze populatia in privinta atitudinii fata de covid. Republicanii sunt curajosii, democratii sunt fricosii. 80% dintre democrati poarta masca. Dintre republicani, numai 40%. Diferenta asta se vede si in modul in care s-a votat: in persoana (curajosii) sau prin posta (fricosii). In Pennsylvania si Georgia, legile facute de repulicani au interzis sa se numere voturile sosite prin posta inainte de ziua alegerilor. Astea au ramas la urma si se numara asadar de ieri voturile fricosilor (democrati in foarte mare majoritate). Trump stia asta si de aceea a insistat de mult sa nu se numere voturile prin posta ca dureaza prea mult, ca poate se vor numara si alea sosite dupa ziua alegerilor (ceea ce nu e incorect, fiindca conteaza data expedierii) etc etc. Nu i-a ramas de fapt decat sa strige "frauda masiva", fara nicio dovada. De aia ii taie minciunile si Twitter si Facebook si mukte televiziuni, de aia il condamna si multi politicieni republicani.
  • +24 (72 voturi)    
   Ai uitat (Vineri, 6 noiembrie 2020, 8:26)

   ala_mic [utilizator] i-a raspuns lui animatron

   de statul paralel! De Soros! De servicii! Si revenind la realitate...acum ca ti-ai luat copeicile pentru postarile de astazi, cumpara-ti medicamentele prescrise....sigur iti vor face bine!
   • -18 (58 voturi)    
    Soros e real (Vineri, 6 noiembrie 2020, 9:24)

    marc.andre [utilizator] i-a raspuns lui ala_mic

    Dupa ce l-au invitat la Davos pe Trump, iar el a indraznit sa se declare impotriva globalizarii si impotriva profetilor apocalipsei care doar vor sa adune toata puterea in mainile lor, Soros a avut o interventie de urgenta la Davos. Apoi a spus ca Trump este un accident si ca in 2020 va fi terminat. Cuvintele lui Soros. Youtube nu uita. Hai, e la un click distanta. Convinge-te.
    • +17 (35 voturi)    
     Ma bufneste rasul (Vineri, 6 noiembrie 2020, 12:10)

     ala_mic [utilizator] i-a raspuns lui marc.andre

     cand vad cati troli se activeaza cand apare un subiect sensibil. Aici, cred ca am numarat vre-o 10 care bat toba pe aceleasi idei..frauda, voturi furate, soros, statul paralel, oculta mondiala. Baiet(si fete), aici nu faceti audienta...log out si apoi log in pe antena3....acolo va crede lumea...
    • +12 (22 voturi)    
     Si ce-i asa grozav? (Vineri, 6 noiembrie 2020, 12:32)

     Eu the first [utilizator] i-a raspuns lui marc.andre

     Predictia aia puteau s-o faca inca cateva miliarde de oameni de pe planeta. Poti sa prostesti multi oameni pentru multa vreme, da' totusi, si pe prosti sa-i prostesti mai mult de patru ani e cam greu.
     • -1 (1 vot)    
      Si ce-i asa grozav? (Sâmbătă, 7 noiembrie 2020, 13:10)

      gillda_47 [utilizator] i-a raspuns lui Eu the first

      Uite ca iohan a prostit pe prostii de romani inca cinci ani!! Bravo lui, bineinteles ajutat de partea intunecata, 'ezoterica" a Romaniei!!
   • -7 (19 voturi)    
    deci să numărăm: (Vineri, 6 noiembrie 2020, 19:11)

    let_s_twist_again [utilizator] i-a raspuns lui ala_mic

    1. statul paralel
    2. soros
    3. servicii (pe astea le puteai include la 1)
    toate realităţi pe care le negi...
    4. copeicile - lipseşte putin

    deci dat fiind reţeta clasică de mai sus, cine e postacul remunerat? cel căruia îi răspunzi sau chiar tu? precum în faza clasică cu hoţul care strigă alergând: prindeţi hoţul! şi arată cu degetul în faţă - diversiune pură.
  • +34 (60 voturi)    
   Vorbesti prostii (Vineri, 6 noiembrie 2020, 8:41)

   Kornell [utilizator] i-a raspuns lui animatron

   tocmai de asta Trump l-a numit in iunie 2020 pe DeJoy la sefia USPS (posta), tip cunoscut republican, mega-donator in campania republicana si om care a dat peste cap tot serviciul postal. Si totusi, democratii au votat...
  • -14 (44 voturi)    
   Publicații globaliste (Vineri, 6 noiembrie 2020, 8:51)

   Shaolin [utilizator] i-a raspuns lui animatron

   Ce frumos se identifică publicațiile globaliste după titluri.
   • +12 (32 voturi)    
    crezi (Vineri, 6 noiembrie 2020, 10:51)

    nahir [utilizator] i-a raspuns lui Shaolin

    că Russia Today e una din ele?
    • -10 (18 voturi)    
     spune-ne tu căci probabil o citeşti... (Vineri, 6 noiembrie 2020, 19:16)

     let_s_twist_again [utilizator] i-a raspuns lui nahir

     .
  • -14 (34 voturi)    
   The plot tickens (Vineri, 6 noiembrie 2020, 9:05)

   moto33 [utilizator] i-a raspuns lui animatron

   Poate punctul culminant va veni cand contestatia va ajunge la curtea suprema, iar noua judecatoare desemnata de Trump ii va da lovitura de gratie.
   • +14 (22 voturi)    
    Curtea suprema (Vineri, 6 noiembrie 2020, 14:52)

    john-doe [utilizator] i-a raspuns lui moto33

    Contestatia nu va ajunge la CS din cauza ca se va opri la instantele inferioara din lipsa de probe! Nu orice litigiu ajunge la CS, doar cele bine intemeiate! US nu e Belarus si CS nu e CC din Romania!
    • -7 (17 voturi)    
     Depinde si de felul pricinii ! (Vineri, 6 noiembrie 2020, 16:26)

     Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui john-doe

     Daca este o chestiune federala, poate ajunge, cu conditia sa dovedesti o incalcare flagranta de drept !

     PS. Trebuie sa recunosc ca mai usor ar putea ajunge demovratii in fata Curtii Supreme a SUA daca ar fi vorba de o incalcare sau o limitare a dreptului de vot !

     PPS. Si asta o spun in calitate de sustinator ( din motive de "dicstractie" dar si de perplexitate vis a vis de capacitatile cognitive ale lui Joe) al lui Trumpsy
     • +8 (18 voturi)    
      Capacitati cognitive! (Vineri, 6 noiembrie 2020, 21:06)

      john-doe [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

      Singurele capacitati ale lui Trump, cognitive sau nu, sunt cele legate de umplerea buzunarului propriu si al familionului, nu cele legate de interesul US!
  • -13 (39 voturi)    
   Eu am o alta teorie ! (Vineri, 6 noiembrie 2020, 9:42)

   Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui animatron

   Practic de joi seara a inceput sa se prefigureze Presedinte SUA pe care il vor da alegerile de peste 4 ani si care va fi republican !

   PS. Daca democratii se chinuie in halul asta sa il puna pe Joe pe scaunul de la Casa Alba, cand acum o luna criza sanitara, criza economica, greselile lui Trump si mass-media americana , toate i-au fost favorabile candidatului democrat, cum isi inchipuie ca Mahala Harris il va putea invinge pe candidatul republican (deja ochit de batranii republicani) ?

   PS. Deci clenciul asta e: Mahalaua, din postura de vice este viitoarea candidata a democratilor , indiferent cati dintre democratii seniori o vor ! Si nu este deloc cartea castigatoare !
  • +15 (37 voturi)    
   Care frauda? (Vineri, 6 noiembrie 2020, 11:52)

   galeo [utilizator] i-a raspuns lui animatron

   Diferenta de voturi intre Biden si Trump e enorma, ba chiar Biden e presedintele cu cele mai multe voturi din istoria Americii. Legitimitatea lui e enorma.Nu e nimic ambiguu sau de contestat aici.
   Infrangerea lui Trump e clara.
   • -10 (18 voturi)    
    Vorbesti prostii ! (Vineri, 6 noiembrie 2020, 14:34)

    Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui galeo

    Infrangerea ar fi fost clara daca Trump lua si el acolo 60-70 de electori iar nu peste 200 iar la votul popular nu lua peste 65 de milioane de voturi !

    PS. Cand toate i-au fost impotriva lui Trump pandemie, criza economica, mass-media in totalitate aproape si tu Biden te chinui sa smulgi electori in batalii la cateva mii de voturi distanta, victoria chinuita a lui Biden prefigureaza DEJA o victorie republicana peste 4 ani cand Mahalaua Harris uzata de guvernare va trebui sa infrunte un candidat republican pregatit si neuzat !
    • +8 (16 voturi)    
     de la Bush si Carter (Vineri, 6 noiembrie 2020, 19:58)

     jorj_bv [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

     nu s-a mai intamplat sa piarda la scor detinatorul postului pentru al doilea mandat in mod hotarator.
     Si Bush a avut si 2 mandate de vicepresedinte, iar Carter ditamai criza.
    • +6 (12 voturi)    
     Trump s-a batut singur (Vineri, 6 noiembrie 2020, 21:25)

     galeo [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

     Trump s-a invins singur prin modul grotesc in care se comporta.
  • -14 (28 voturi)    
   stangisttii au facut manevre- (Vineri, 6 noiembrie 2020, 11:59)

   richter [utilizator] i-a raspuns lui animatron

   se va vedea clar, vor fi si probe oficiale, ei au agenda lor care lor li se pare buna si o urmaresc prin orice mijloace-
   ) sa iasa in curand la iveala. Trump a facut cateva greseli, fara de care era castigator clar...
   Oricum, rame rusinea si jena mas-mediei in mare parte si a celor cu sondaje de opinie care au dat pronosticuri aberante, o decredibilizare masiva a presei main-stream si a agentiiilor de rating politic-
   • +10 (16 voturi)    
    Ei au agenda lor si o urmaresc cu orice mijloace (Vineri, 6 noiembrie 2020, 19:49)

    Denulu [utilizator] i-a raspuns lui richter

    Aici vorbeai de McConnell si de republicani, nu?

    Sau tin eu minte gresit, democratii au blocat nominalizarea lui Garland la SCOTUS ca mai erau "numai" 8 luni pana la alegeri, si dup-aia au votat-o pe Barrett cu 6 ZILE inainte de alegeri?

    Daca avea Trump ceva dovezi, le vedeam pana acum. Vorbeste si el ca sa nu taca.
  • +7 (9 voturi)    
   Demnitate zero (Vineri, 6 noiembrie 2020, 22:59)

   Mielusel [utilizator] i-a raspuns lui animatron

   Votul prin posta nu e nici o arma a democratilor, (apropo, seful postei in US a fost desemnat de Trump acum cateva luni de zile.)
   Si pe vremea lui Lincoln se vota in US prin posta, nu e nici o noutate, singura diferenta e ca in ziua de astazi sunt mult mai greu de furat sau falsificat voturile prin corespondenta, dar nah daca a zis Trump care nu stie sa piarda, trebuie sa fie adevarat in mintea unora.
  • +5 (5 voturi)    
   lui animatron si tuturor (Sâmbătă, 7 noiembrie 2020, 9:39)

   yyyyyy [utilizator] i-a raspuns lui animatron

   1. "arma electorala" mail-in ballot (adica votul prin posta):
   - pentru informarea corecta a publicului romanesc, votul prin posta este o formula electorala americana obisnuita in marea majoritate a statelor, si este si normal pentru ca este convenabil, iar in 2020 este si o precautie indicata in conditiile epidemiei de Covid 19; ceea ce este nou este faptul ca trump a stigmatizat votul prin posta in mod deliberat; a facut din votul prin posta o arma electorala, si-a dresat sustinatorii sa voteze personal nu prin posta ca forma de identificare a voturilor exprimate in favoarea lui; si-a facut calculul ca daca majoritatea sustinatorilor lui vor vota in persoana atunci poate sa ceara anularea voturilor prin posta fara sa riste sa fie prea multe voturi favorabile lui amestecate printre ele
   2. pretextul covid, cum spune animatron, a cauzat astazi, 6 noiembrie, in SUA peste 122.000 de noi imbolnaviri si peste 1000 de decese!! Iar ieri au fost peste 122.888 de noi infectii!! Si asta in conditiile in care este diagnosticat in cel mai bun caz 1 din 5 cazuri, restul scapind nediagnosticate si continuind sa raspindesca virusul!!! Iar alaltaieri peste 100.00 de cazuri! Deci in trei zile peste 400.000 de noi imbolnaviri si peste 1000 de decese pe zi!! Mark Meadows, chief of staff al lui trump, astazi s-a anuntat, este bolnav de covid si s-a tinut secret pt. ca nu dadea bine in contextul alegerilor sa mai apara iarasi o imbolnavire la WH in conditiile in care trump afirma ca covidul este un pretext, ca animatron!!!
   In statele din centrul SUA covidul face ravagii, exact statele unde, la indicatiile lui trump, s-a sfidat ideea de purtare a mastii pt. stoparea transmiterii!! Texas a atins recordul de peste 1 milion de cazuri! SUA a inregistrat pina in prezent 9.7 milioane de cazuri si 237.000 de decese, detinind numarul 1 in lume la ambele categorii!
   Asa pretext mai zic si eu!!
 • -21 (57 voturi)    
  lol (Vineri, 6 noiembrie 2020, 8:24)

  Adrian_1234 [utilizator]

  Faptul ca au votat oameni morti de 40 de ani nu e o dovada la voi nu e asa ?
  La fel ca si PSD, autobuzul si mortii
  Deci ca sa va explic:
  Wisconsin:
  Au aparut 100k+ voturi brusc numai pt Biden. Bunul simt ne explica ca asta nu se poate. E fost singurul balot de 100k voturi care a fost doar Biden si singurul la care rep nu au avut access sa il verifice. Curtea suprema a respins procesul din cauza ca nenea invinuit nu era cel responsabil. Tot in Wi sunt cazuri de oameni morti care au votat prin corespondenta. Cel mai tare e un nenea nascut in 1848, banuiesc ca ala si-a trecut in testament sa voteze contra Trump nu ? :)
  In Nevada, sunt o multime de oameni care au venit sa voteze si carora nu li s-a permis pt ca "au votat prin corespondenta" Dar ei nu facusera asta.
  In Pensilvania s-a dar o lege acum vre-o luna (de democrati) care spune ca se numara toate baloturile chiar si daca nu au stampila corecta si daca semnatura de pe vot sau adresa nu corespund cu alegatorul respectiv. Motivatia ? E de datoria celui care contesta sa arate ca semnatura e falsa. Cu alte cuvinte Dem au ajuns mai tari si decat PSD
  • +16 (54 voturi)    
   hehe (Vineri, 6 noiembrie 2020, 9:34)

   transpenibilus [utilizator] i-a raspuns lui Adrian_1234

   Minti ca o mazeta ruseasca.
   ты лжешь как русская свинья!
   • -10 (30 voturi)    
    merci (Vineri, 6 noiembrie 2020, 10:42)

    Adrian_1234 [utilizator] i-a raspuns lui transpenibilus

    Eu nu stiu rusa. Dar ma bucur ca te-ai dat de gol
    In plus e simplu de verificat. In state informatiile astea sunt la liber. Te legi frumos la comisia electorala din Wi si verifici cu diverse adrese de buletin si vezi unde au votat.
    Incearca, eu am incercat deja si da e adevarat. Am verificat un nene care murise in 1984 si care da figureaza ca si votat in plic
    Lasa maimutarelile da cu dovada contrarie daca o ai
    • +14 (24 voturi)    
     Cate (Vineri, 6 noiembrie 2020, 12:14)

     ala_mic [utilizator] i-a raspuns lui Adrian_1234

     informatii exacte! Sunt perfecte!....perfect verificabile, nu? "diverse adrese de buletin" si "un nene"...
   • +12 (24 voturi)    
    Chiar e (Vineri, 6 noiembrie 2020, 12:12)

    ala_mic [utilizator] i-a raspuns lui transpenibilus

    o mazeta. unul din numerosii pui ai mazetei
  • +15 (43 voturi)    
   Oameni morti de 40 de ani (Vineri, 6 noiembrie 2020, 9:47)

   Berglund [utilizator] i-a raspuns lui Adrian_1234

   Poti cita sursele tale? Sau Soros si statul paralel le-a sters dupa internet?
   • -12 (28 voturi)    
    cauta pe net (Vineri, 6 noiembrie 2020, 10:43)

    Adrian_1234 [utilizator] i-a raspuns lui Berglund

    Vezi ca Wisconsin are link unde poti cauta linistit ce vrei
    Cauta si vei gasi asa cum au cautat si au gasit si altii
    • +10 (24 voturi)    
     "Cauta si vei gasi" (Vineri, 6 noiembrie 2020, 12:15)

     ala_mic [utilizator] i-a raspuns lui Adrian_1234

     ...ai gresit un pic....era "Crede si nu cerceta"
     • -5 (11 voturi)    
      lol (Vineri, 6 noiembrie 2020, 21:23)

      Adrian_1234 [utilizator] i-a raspuns lui ala_mic

      aia e la tine
    • +12 (20 voturi)    
     Situatia e posibil incurcata, ... (Vineri, 6 noiembrie 2020, 12:45)

     Eu the first [utilizator] i-a raspuns lui Adrian_1234

     ... da' in nici un caz nu e asa cum vrei matale s-o prezinti.

     https://www.politifact.com/factchecks/2020/jan/30/robert-spindell/dead-people-among-names-wisconsin-voter-roll-purge/

     In plus, generalizat in SUA e dificil sa falsifici un vot chiar si cand e dat prin corespondenta. Erori se intampla, da' nu ca urmare a vreunei fraude ci a lacunelor din procesul administrativ.
     https://eu.usatoday.com/story/news/factcheck/2020/07/14/fact-check-mailing-ballots-dead-people-not-leading-voter-fraud/3214074001/

     https://www.factcheck.org/2016/10/trumps-bogus-voter-fraud-claims/
     • -4 (8 voturi)    
      vezi (Vineri, 6 noiembrie 2020, 21:31)

      Adrian_1234 [utilizator] i-a raspuns lui Eu the first

      pari ca esti unul care mai gandeste asa ca ma explic. Nu am generalizat. Dar in cateva state cheie fix Democrate s-au intamplat cateva chestii interesante. Da cum zici si tu plicurile alea sunt greu de falsificat si trebuiesc verificate si ele si semnatura si adresa. Numai ca spre ex in pensilvania Dem tocmai au dat o lege acu 2-3 sapt in care se specifica ca se numara tot si daca nu e cu plic original sau adresa ca in registrul alegarorilor sau semnatura corecta. Motivatia e hilara: ca e de datoria contestatarului sa demonstreze ca votul e fals. Rep au contestat asta la curtea suprema dar Amy ca tocmai fusese numita a zis ca nu se baga si s-a abtinut si restul au fost ,egali ca un rep a votat cu dem (acelasi care l-a ajutat pe Obama sa emita Obamacare). Asa ca a ramas cu au zis Democratii. Ti se pare cinstit sau cusut cu ata alba ?
      In nevada sunt numeroase persoane care au vrut sa voteze si au fost refuzate ca au votat prin posta :) iar acelasi parcurs
      Si da e greu sa falsifici dar se poate. Spre ex LindonJohnson a ajuns deputat dupa ce au aparut 83 de voturi la 6 zile de la votare (bineinteles pt el). Si acuma nick name-ul lui e Landslide Johnson evident la misto.
      Si asta o sa fie Landslide Biden :)
      • +5 (7 voturi)    
       Prostii (Vineri, 6 noiembrie 2020, 23:37)

       jcjc [utilizator] i-a raspuns lui Adrian_1234

       Cauza respectivă se referă la cu totul altceva. Guvernatorul a dat o lege care spune că strict la aceste alegeri, unde se așteaptă un număr imens de voturi prin poștă se vor accepta și cele care vin după maximum trei zile, cu condiția să fie expediate pînă pe 3 noiembrie. Absolut nimeni nu a decis să numere voturi fără adresă, confunzi poate cu Teleormanul lui Dragnea.

       Republicanii au atacat la Curtea Supremă contestînd autoritatea guvernatorului de a da această lege, iar Curtea a rămas deadlocked pentru că Mme Barrett nu s-a băgat. Dar dacă democrații pierd, asta înseamă că vreo cîteva zeci de mii de cetățeni cu drept de vot vor fi privați de acest drept pentru că n-au anticipat că legea va fi invalidată retroactiv.

       Republicanii se dau mari apărători ai drepturilor individuale și ai democrației autentice, atîta vreme cît le sînt lor de folos.
    • -5 (17 voturi)    
     te oboseşti inutil cu retarzii ăştia... (Vineri, 6 noiembrie 2020, 20:28)

     let_s_twist_again [utilizator] i-a raspuns lui Adrian_1234

     lasa-i în prostia lor...
 • +13 (53 voturi)    
  Dragut,Trumpul si cu.... (Vineri, 6 noiembrie 2020, 8:45)

  gigiN [utilizator]

  .....firea acuza fraude !!!!
 • +13 (47 voturi)    
  "Trump acuză frauda, fără niciun fel de probe" (Vineri, 6 noiembrie 2020, 8:58)

  liviu_ [utilizator]

  mda.... deci... ca-n romanica
  • -16 (44 voturi)    
   E ceva putred in Danemarca (Vineri, 6 noiembrie 2020, 9:07)

   moto33 [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

   Are probe, dar nu-s mentionate in articol.
   Oricum sunt mai evidente pentru matematicieni si statisticieni.
   • -11 (47 voturi)    
    HN (Vineri, 6 noiembrie 2020, 9:31)

    Atoatestiutorul [utilizator] i-a raspuns lui moto33

    HN este medie mainstream. Incalzire globala, drepturi de toate felurile, migranti cat se poate, oraban dictator, trump dictator, macron napoleon, biserici retrograde, pupatori d emoaste, civilizati care se opun si tot tacamul. 90% din presa e pe trendul asta. Platformele de ssocializare de asemenea. Ce nu e clar?
    • +8 (18 voturi)    
     E clar! E foarte clar! (Vineri, 6 noiembrie 2020, 12:16)

     ala_mic [utilizator] i-a raspuns lui Atoatestiutorul

     Ai dreak astia cu net-ul lor!
   • +11 (27 voturi)    
    și fierea (Vineri, 6 noiembrie 2020, 10:54)

    nahir [utilizator] i-a raspuns lui moto33

    avea probe, dar bandiții ăștia din justiție nu au băgat-o în seaqmă.
    Cum care probe? E suficient că așa zicea ea.
 • -19 (53 voturi)    
  Probe de frauda? (Vineri, 6 noiembrie 2020, 9:00)

  marc.andre [utilizator]

  Socialiștii au învățat foarte bine postulatul lui Stalin, care pentru ei este literă de lege: „Nu contează cine și cum votează, contează doar cine și cum numără voturile!” ...

  Ați auzit vreodată de alegeri fără fraude sau măcar suspiciuni de fraude pe acolo pe unde socialiștii au măcar un dram de influență?...

  Iaca, în America depildă, legea spune clar că buletinul de vot prin corespondență se trimite alegătorului numai ca urmare a unei solicitări motivate de imposibilitatea alegătorului de a se prezenta la secția de votare la care este arondat -bătrîni, infirmi sau bolnavi nedeplasabili, sau dimpotrivă, persoane aflate în perioada votului în celălalt capăt de țară, etc. Ei bine, democrații cu obișnuitul lor dispreț cu care calcă-n picioare orice lege, au expediat prin poștă zeci de milioane de buletine de vot prin corespondență alegătorilor care NU le-au solicitat (deși legea în vigoare spune clar în ce condiții se recurge la votul prin corespondență). La fel, tot în batjocorirea legii, democrații le-au dat drept de vot milioanelor de imigranți ilegal, una dintre masele lor de manevră. Democrații le-au dat drept de vot în SUA unor persoane care au pătruns fraudulos în SUA (legea spune că e infracțiune), care se află ilegal pe teritoriul SUA (legea spune că trebuiesc deportați imediat), care n-au cetățenie americană (legea spune că doar cetățenii americani au drept de vot în SUA), care nu-s luați în nici un fel de evidență (legea spune că doar cei înscriși pe listele de alegători pot să voteze), care n-au nici măcar acte... e bezna minții...

  Și acum, probele fraudei:

  S-a descoperit tipărirea ilegală de către democrați a zeci de milioane de buletine de vot, s-au găsit saci cu voturi (cu voturi, nu cu buletine de vot) aruncați prin rîuri sau prin ghenele de gunoi, pentru democrați votează și morții, în manieră á la Dragnea...

  Și ăsta-i doar începutul listei.
  • +17 (51 voturi)    
   Ai dreptate cu cateva precizari... ca la Erevan (Vineri, 6 noiembrie 2020, 9:15)

   HN_Cov_2 [utilizator] i-a raspuns lui marc.andre

   1. Ilegalii, asa cum iti place tie sa spui, au votat masiv cu Trump (vezi Florida unde votul a fost masiv pro Trump) - deci ca la Erevan, nu a primit ci i s-a luat

   2. Democratii castiga acolo unde numara republicanii (vezi Georgia si alte state) - deci ca la Erevan, nu e masina ci e bicicleta

   3. e clar ca habar nu ai cum se face validarea unui vot in State.
   • -16 (36 voturi)    
    HN_Cov_2, "ilegalii" aia din Florida sunt (Vineri, 6 noiembrie 2020, 9:50)

    Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui HN_Cov_2

    cubanezi , cetateni americani de doua generatii !
    • +11 (25 voturi)    
     Sunt legali doar cand voteaza cu Trump (Vineri, 6 noiembrie 2020, 11:28)

     baraka [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

     Cand voteaza cu Biden devin ilegali.
    • -6 (14 voturi)    
     Nu mi-ai dat niciun contraargument, (Vineri, 6 noiembrie 2020, 14:48)

     Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

     iar "plusurile" si "minusurile" cu care ne sunt notate comentariile nu sunt argumente !

     PS. Provin de la - cum ii raspundea Lapusneanu lui Motoc ? Spune tu pt ca eu, pe moment, nu imi amintesc ! :))))))))))))))
   • -15 (23 voturi)    
    La punctul 2. (Vineri, 6 noiembrie 2020, 10:57)

    Rahan5 [utilizator] i-a raspuns lui HN_Cov_2

    Nu e asa !. In Georgia membrii Partidului Republican sunt de obicei englezi (fost mare stat sclavagist). Iar mai ales datorita ca Biden este si el englez acesti membrii sunt contra lui Trump.
    • -3 (5 voturi)    
     Trump e la fel de neglez ca si Trump (Vineri, 6 noiembrie 2020, 16:58)

     Dinu-I [utilizator] i-a raspuns lui Rahan5

     ......sau Trumpf e acum german ?
  • +13 (33 voturi)    
   inoata repede (Vineri, 6 noiembrie 2020, 9:41)

   justin [utilizator] i-a raspuns lui marc.andre

   peste ocean, sa le arati tu probele! Sigur nu le-a vazut nimeni si te asteapta pe tine sa le explici ce si cum.

   Pfff, tot incerc sa imi dau seama cine sunt oamenii astia dar cred ca am gasit. Sunt fosti urmaritori 0 TV si acum ca Danutz nu mai e, l-au luat pe Donnie.
  • +14 (28 voturi)    
   Mda (Vineri, 6 noiembrie 2020, 11:00)

   troncota [utilizator] i-a raspuns lui marc.andre

   S-au gasit zeci de miliarde de saci cu voturi in pivnita d-lui Soros. Isi incalzea casa cu ele, ii mai dadea si lui Bill Gates :-)
  • +12 (20 voturi)    
   PROBE: (Vineri, 6 noiembrie 2020, 12:22)

   ala_mic [utilizator] i-a raspuns lui marc.andre

   extrag din ce ai scris mai sus: " legea spune" - care lege? "alegătorilor care NU le-au solicitat" - de unde stii? "le-au dat drept de vot milioanelor de imigranți ilegal" - prin ce lege?
   "S-a descoperit tiparirea" - cine a descoperit?
   Probele astea sunt "probe" pentru cei cu IQ negativ...
  • +6 (8 voturi)    
   Nene (Vineri, 6 noiembrie 2020, 23:44)

   jcjc [utilizator] i-a raspuns lui marc.andre

   Alegerile în SUA sînt numai apanajul statelor individuale, și fiecare stat are legile lui. În marea majoritate a statelor nu ai nevoie de justificare ca să votezi prin corespondență - trebuie doar să ceri un buletin. În Texas trebuie să ai o scuză sau să ai peste 65 de ani, dar asta este o excepție. Utah, Oregon, Washington State și Colorado votează exclusiv prin poștă de ani de zile.

   Și nu s-au găsi nicăieri mii și mii de voturi aruncate - astea sînt gogoși debitate de alde Breitbart și Hannity. Prin octombrie s-au găsit vreo 9 voturi într-un sac poștal pierdut sau abandonat, amestecate cu alte plicuri și pahete și toți conspiraționiștii și-au pierdut mințile.

   Nu știu de ce e așa de greu de acceptat că un președinte intens nepopular a pierdut niște alegeri la care a participat un număr uriaș de oameni.
 • +21 (51 voturi)    
  Mai PSD-istule de dimineata... (Vineri, 6 noiembrie 2020, 9:03)

  HN_Cov_2 [utilizator]

  Au organizat democratii astia o ditamai frauda ca nu au reusit sa castige UN SINGUR LOC in plus in senat....

  Cu alte cuvinte, absolut toti republicanii au castigat si si-au pastrat scaunele (ba chiar e posibil sa castige ceva in plus)... mai putin unu...

  Pentru democrati e o infrangere si daca castiga Biden, fie ea si morala, da' asa v-a invatat pe voi Ciolacu sa tipati "frauda" cand se voteaza pe bune...
  • +1 (1 vot)    
   asta inseamna ca: (Sâmbătă, 7 noiembrie 2020, 10:29)

   revo [utilizator] i-a raspuns lui HN_Cov_2

   americanii doresc continuarea politicii republicane, dar nu-l mai vor pe Trump. E clar ca s-au saturat de el.

   Cand se mobilizeaza cu zecile de milioane, in plus, sa voteze, este mai intotdeauna un vot impotriva cuiva.

   A fost aseara un documentar pe Digi24, s-a numit: "The Choise 2020. Trump vs Biden"; l-am gasit postat aici: https://www.pbs.org/wgbh/frontline/film/the-choice-2020-trump-vs-biden/

   Bietul Trump nu a avut nicio sansa: s-a nascut idiot grandoman incapatanat, cu circuitele neuronale defecte sau inexistente, incapabil sa invete si sa evolueze, impenetrabil la sugestii, isteric la critica, suferind de un fel de autism care il face sa respinga realitatea; a fost crescut de un incapatanat si mai mare si si-a luat ca modele numai tampiti rupti de lume; un farsor si un circar, pentru care imaginea a prevalat intotdeauna fata de realitate.
   Ceva care m-a facut sa zambesc: la marea lansare, organizata dupa schemele de la Aprentice, figurantii au primit cate 50 de dolari...

   Biden: a facut greseli peste greseli, opunandu-se mersului timpului, dar a analizat si a reluat totul de la capat, reconstruind si evoluand continuu. Are o extrem de bogata arie de relatii intre politicieni. Este foarte flexibil sau poate mai lovit decat altii, de viata, si deci mai bland si modest, cu o putere incredibila de a trece peste ranchiunile personale si de a-si transforma persoanele mai putin dezirabile in prieteni, aliati si colaboratori. Daca politica sau constiinta i-o cer, poate face orice alianta.
   Acum are nevoie de voturile negrilor si de un suflu tanar langa el, asa ca s-a impacat cu Kamala Harris, care a fost foarte dura si apriga cu el, in dezbaterile din partid.
 • -15 (43 voturi)    
  S-a declarat anti-globalizare (Vineri, 6 noiembrie 2020, 9:05)

  marc.andre [utilizator]

  Au vrut să-l ademenească în grupul lor, invitându-l la Davos, unde a și participat, dar la final a avut un discurs în care declara că el se opune globalismului și profeților care prezic apocalipsa cu unicul scop de a aduna toată puterea în mâinile lor. A doua zi, miliardarul octogenar George Soros a avut o intervenție de urgență pe această temă.

  Youtube nu uită.

  Ceea ce trebuie să înțelegeți de la început cu privire la șansele de victorie pe care le are Trump, este faptul că împotriva lui s-a coalizat cea mai formidabilă juntă care s-a format vreodată în istoria Americii (poate chiar și a lumii) împotriva unui singur om. Deep State în integralitatea lui, servicii secrete, justiție, armată, bănci, corporații, miliardari radicali de stînga, cvasitotalitatea mediului universitar, presă, mișcări ultraradicale în frunte cu Antifa și BLM, lista nu este nici pe departe completă. În plus, această juntă este sprijinită masiv financiar, propagandistic și chiar logistic de regimuri criminale precum cele din Rusia, China, Iran, chiar și de o UE îngenuncheată de stînga și prăbușită în țărînă la picioarele lui Xi și ale țarului... O juntă care pe măsura creșterii popularității lui Trump, simte strîngînu-i-se funia la par știind foarte bine pentru cîte va avea de dat socoteală dacă nu va reuși pe orice căi, cu orice preț și prin orice mijloace să preia controlul asupra Casei Albe. Pentru a scăpa de Trump nu se vor da în lături de la nici o nelegiuire, nu se vor împiedeca de nici o limită a ticăloșiei și imoralității, deja au dovedit cu prisosință că nici pînă acum nu s-au împiedecat de vreuna. Lipsa lor de scrupule a ajuns pînă-ntr-acolo încît au pactizat cu cei mai înverșunați dușmani ai Americii și ai civilizației, cu satrapiile rusești și chinezești disperate să-l vadă pe Trump înlăturat, America spulberată și anihilată din poziția de mare putere, incapabilă (sau dezinteresată) de a se mai opune expansionismului imperialist și ideologic rusesc , chinezesc și islamist.
  • +9 (15 voturi)    
   COVID (Vineri, 6 noiembrie 2020, 14:16)

   tahomir [utilizator] i-a raspuns lui marc.andre

   Nu stiu daca ai avut Covid dar daca nu ai avut in mod cert nu trebuie sa te temi ca ti-ar afecta creierul, ca mai rau nu se poate. In loc sa scrii comentariul asta mai bine faceai o salata de varza, ca pare ca ti-e familiar stilul.
  • +6 (16 voturi)    
   Vorbe goale (Vineri, 6 noiembrie 2020, 15:01)

   john-doe [utilizator] i-a raspuns lui marc.andre

   Comentariul tipic Trump! Prea multe vorbe si 0 continut real si verificabil.
 • -16 (42 voturi)    
  Spectacol final grandios (Vineri, 6 noiembrie 2020, 9:06)

  marc.andre [utilizator]

  Vă imaginați cumva că toți acești conjurați știind că le este pielea-n joc, știind că împotriva lor există probe zdrobitoare care le dovedesc fără putință de tăgadă nelegiuirile comise, de la ilegalități și corupție pînă la subminarea securității naționale și trădare de țară, se vor da în lături de la vreo fraudă electorală știind că nu mai au nimic de pierdut?

  Ce mai contează și o prăpădită de acuzație de fraudă electorală atunci cînd împotriva ta există probe fără dubiu că ți-ai trădat țara dînd-o pe mîna celor mai feroci dușmani pe care-i are?... Cu sau fără frauda electorală, mai mult decît închisoare pe viață n-au cum să-ți dea.

  Așa că... să așteptăm să vedem ce urmează. Cu siguranță vom avea ce vedea.
  • -5 (23 voturi)    
   Cine esti tu? (Vineri, 6 noiembrie 2020, 10:20)

   Atoatestiutorul [utilizator] i-a raspuns lui marc.andre

   Cine exti tu de stii de toate aceste lucruri, de tradare de tara, de nebunii?
   Din cate stiu eu singurul care a fost serios despre china, rusia si altii a fost trumpeta si nu altii. Daca tu ai alte informatii, da aici, sa invatam si noi.
   • -12 (16 voturi)    
    Info sunt la liber, google te ajuta (Vineri, 6 noiembrie 2020, 12:28)

    marc.andre [utilizator] i-a raspuns lui Atoatestiutorul

    un pic de "search" nu strica nimanui.
    Asta daca intr-adevar doresti sincer sa afli mai mult...?
    • +8 (18 voturi)    
     Am tastat (Vineri, 6 noiembrie 2020, 12:39)

     ala_mic [utilizator] i-a raspuns lui marc.andre

     eu "search"...si raspunsul a fost "RUSIA"....in toata splendoarea ei!
     • -6 (12 voturi)    
      pauza...pauza...pauza... (Vineri, 6 noiembrie 2020, 17:55)

      marc.andre [utilizator] i-a raspuns lui ala_mic

      inca o pauza...

      Ah! Gata! M-am prins! Ai vrut sa faci o gluma, nu-i asa? Scuze ca m-am prins asa de greu!

      Imi plac glumele tale! Sunt foarte inteligente! Tine-o tot asa, vei ajunge foarte departe!
 • -15 (43 voturi)    
  Fara niciun fel de probe? (Vineri, 6 noiembrie 2020, 9:32)

  cripop88 [utilizator]

  Aia din Philadelphia s-au inchis in centrele de numarare a voturilor si nu lasa pe nimeni sa intre. Daca, la noi, PSD-istii nu lasau sa intre observatori in centrele de numarare, nu cred ca ati mai fi reactionat asa.
  • +10 (20 voturi)    
   Pai... (Vineri, 6 noiembrie 2020, 12:27)

   ala_mic [utilizator] i-a raspuns lui cripop88

   parca era unul care a fost prins cu sacul la sectorul 1...nu? Era parca de la....hmmmm....aia care strigau "Frauda!", nu? ca si trump?
  • +13 (19 voturi)    
   mare e gradina... (Vineri, 6 noiembrie 2020, 13:00)

   justin [utilizator] i-a raspuns lui cripop88

   "aia" de s-au inchis includ si observatorii. de altfel din cate am inteles chiar au cerut in instanta si li s-a aprobat sa observe numaratoarea mai indeaproape.

   manipulari grosolane
 • +18 (48 voturi)    
  ma speriasem (Vineri, 6 noiembrie 2020, 9:48)

  veganu [utilizator]

  ca au disparut fanii lu' domnu' Trump :))

  Nici nu mai trebuie sa dea Putin cu ruble, deja o mare parte din SUA si partial Europa traieste intr-o psihoza de masa, unde totul e conspiratie.. Trump fiind calare pe un cal alb si luptandu-se cu fortele raului. Pur si simplu oamenii astia traiesc intr-o fictiune.

  Cum sa fure voturile, ca sunt o groaza de verificari, inca exista justitie.. pai daca era asa Curtea Suprema controlata de Republicani de ce i-au respins sesizarile lui Trump pe banda rulanta? Faptul ca au facilitat votul unor alegatori extinzand votul prin corespondenta nu e furt.
  • -14 (34 voturi)    
   esti (Vineri, 6 noiembrie 2020, 10:17)

   Sfarsitoru [utilizator] i-a raspuns lui veganu

   dus nene... nu stii pe ce lume traiesti, mai uita-te in jurul tau, vezi ce se intampla ! Scoate capul din sac !
   Dl Vegan probabil ca iti lipseste proteina, creierasul tau sufera !
   • -2 (14 voturi)    
    oh boy, a soy boy (Vineri, 6 noiembrie 2020, 12:23)

    harapalb [utilizator] i-a raspuns lui Sfarsitoru

    Sunt vegan/vegetarian de aproape 16 ani, crede-ma, nu lipseste proteina - lipseste altceva. Cred ca e vorba de prea multa proteina, daca ma intrebi, dar din soia. De aici si expresia foarte adevarata: soy boy.
  • -3 (13 voturi)    
   Vegane, mai ia cu aminoacizi (Vineri, 6 noiembrie 2020, 12:58)

   AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui veganu

   Absolut nici-o sesizare nu a ajuns la Curtea Suprema a US, au mai fost la Curtile locale si mai nimic care sa priveasca fraudele ci doar accesul observatorilor si chestii marunte. Deci stai pe coada si mananca vegetale.
   • +6 (16 voturi)    
    ei nu? (Vineri, 6 noiembrie 2020, 17:06)

    veganu [utilizator] i-a raspuns lui AliKimiku

    @AliKimiku, uite aici niste sesizari de care stiu eu:

    https://www.scotusblog.com/2020/10/court-will-not-weigh-in-on-pennsylvanias-mail-in-ballot-deadline-before-election/

    https://www.scotusblog.com/2020/11/trump-campaign-asks-to-enter-pennsylvania-mail-in-ballot-challenge/
 • -7 (33 voturi)    
  HAHA .. Patria Democratiei (Vineri, 6 noiembrie 2020, 10:06)

  jolian [utilizator]

  Patria democratiei numara voturi pana iese cine trebuie.
  • +11 (29 voturi)    
   hehe (Vineri, 6 noiembrie 2020, 10:27)

   transpenibilus [utilizator] i-a raspuns lui jolian

   E cam exagerat sa consideri Rusia patria democratiei...
   E cam cum il cinsiderati pe Putin cel mai inalt pitic, e ciudat rau.
   ты лжешь как русская свинья.
  • +9 (27 voturi)    
   da mă, (Vineri, 6 noiembrie 2020, 11:02)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui jolian

   trfebuia să se oprească numărătoare voturilor cănd era fanfaronul înaintea senilului.
  • +11 (19 voturi)    
   NU. (Vineri, 6 noiembrie 2020, 12:31)

   ala_mic [utilizator] i-a raspuns lui jolian

   Se nu mara voturile pana se termina de numarat TOATE voturile VALABIL exprimate. E o maaaare diferenta...dar, de....Unde IQ nu e, decat trump poate sa ceara(si altii...dragnea, ciolacu, firea...)
 • +15 (45 voturi)    
  Stop the voting count (Vineri, 6 noiembrie 2020, 10:17)

  krank [utilizator]

  Tipa oranjutanul pe Twitter. Pai in cazul asta Biden iese presedinte la scorul de acum :)

  Frauda, frauda....zero dovezi. Demsii au uitat sa fraudeze la Camera si Senat :)

  Opriti numararea in Pennsylvania unde Trump pierde dar continuati numaratoarea in Arizona unde Trump a mai recuoperat din avansul lui Biden - logica trumpiana.

  E frauda doar cand Trump pierde....daca castiga nu mai era nici o frauda.

  Un iresponsabil care submineaza increderea in sistemul democratic de vot si care este incurajat de tacerea complice a republicanilor lasi.
 • -12 (34 voturi)    
  Stable genius (Vineri, 6 noiembrie 2020, 10:21)

  harapalb [utilizator]

  Am tot citit comentariile de pe HN zilele astea si am vazut ca 99% din useri nu au habar despre ce vorbesc, nu au habar pe ce lume traiesc. Inca va ghidati dupa reguli deja prafuite. Realitatile au fost upgradate.

  Chiar nu ati invatat NIMIC despre Trump in tot acest timp? Well, ati invatat ceva din cateva imagini oferite de presa si chiar de Trump, dar e vorba de un portret stangaci, facut cu mana stanga, hehe.

  In stilul lor caracteristic si AROGANT, democratii au cazut in capcana dupa capcana. Aproape e comic. Acum, au cazut in capcana cea mai mare! Chiar nu realizati ca Trump a reusit sa-i impinga spre asa o disperare, incat au fraudat la scara cea mai mare posibila alegerile in timp ce AMERICA si LUMEA au privit LIVE cum au facut-o? I-a prins pe toti, gramada. Magistral!

  Mai are sens sa spun ca va castiga, fara indoiala, alegerile (desigur, ele au fost castigate de la inceput)? Ce va urma dupa nu conteaza: cainii latra, caravana trece.

  Not yet,
  not yeet,
  not yeeet,

  NOW!
  • -11 (23 voturi)    
   Dovezile pentru ignoranti (Vineri, 6 noiembrie 2020, 12:22)

   marc.andre [utilizator] i-a raspuns lui harapalb

   Era necesar sa fie asa, pentru ca o multime de oameni nu se informeaza decat din media mainstream, ei nu au timp si nici dorinta de a afla informatii din alternative. Cu aceste alegeri fraudate masiv (sa asteptam deznodamantul, nu-i asa?), iata ca oricine va vedea realitatea: adevarata față a politicianului demokkt. Trump și-a asigurat un atu important, care va apare public doar atunci cand este momentul, nu mai devreme. Deci, răbdare. Tot ceea ce se știe este că echipa Trump dispune de dovezi incontestabile de fraudă, care vor fi folosite în instanță, și nu în mass-media. De data aceasta, mass-media va fi ultima care va avea acces la aceste dovezi. Deci, răbdare.
 • +10 (38 voturi)    
  Zero dovezi de frauda (Vineri, 6 noiembrie 2020, 10:30)

  krank [utilizator]

  Judges in Georgia and Michigan quickly dismissed Trump campaign lawsuits Thursday, undercutting a campaign legal strategy to attack the integrity of the voting process in states where the result could mean President Donald Trump’s defeat.
  https://apnews.com/article/donald-trump-sues-3-states-election-c93acbc3e1f31baf3e9023b9b61696f7
 • -10 (20 voturi)    
  sanctiuni (Vineri, 6 noiembrie 2020, 10:37)

  tahomir [utilizator]

  Sper ca Lukasenko o sa le impuna sanctiuni ptr fraudele de la vot.
 • +14 (46 voturi)    
  pentru toti trumpistii de mai sus (Vineri, 6 noiembrie 2020, 10:41)

  bogdan1477 [utilizator]

  Nici unul dintre voi nu se intreaba cum de inafara de Trump si staful lui, absolut nimeni nu mai acuza frauda nemaiauzit si nemaipomenita de la alegeri? Din tot partidul ala republican ati auzit pe cineva sa-i tina partea lui Trump? Nuva intrebati cum de toata America priveste martea frauda si nimeni, nici media, nici parlament, nici vedete, nu se scandalizeaza. Nu e suspect faptul ca doar Trump urla si restul privesc?

  Cateodataa e fascinant sa vezi cum pot fi prostiti unii de usor....
  • +12 (28 voturi)    
   Intre timp vad ca s-au gasit 2 ... (Vineri, 6 noiembrie 2020, 12:15)

   bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui bogdan1477

   ... senatori care sa ia partea nebunului...

   Trump in schimb incepe sa semene din ce in ce mai mult cu Vadim in acuzatii
  • -12 (18 voturi)    
   era de asteptat (Vineri, 6 noiembrie 2020, 13:57)

   freestyle [utilizator] i-a raspuns lui bogdan1477

   sa nu ii i-a nimeni apararea. si da, este foarte suspecta chestia. toti impotriva unui singur om. Trump nu e politician. e venit din afara. plus ca modul lui de a se exprima i-a deranjat pe toti politicienii. inclusiv republicani. ei sunt obisnuiti sa negocieze prin congres, sa puna tara (sau lumea, ca e vorba de sua) la cale. republicanii sau folosit de Trump, au majoritate la curtea suprema si se pare si in senat. fara ei nu o sa se miste nimic. o sa inceapa iar mismasurile pe culoarele congresului. Biden e dus cu capul, altii o sa conduca. dar lucrurile vor fi pe fagasul normal. o sa inceapa masinaria mass media de prostit oamenii. chiar e fascinant sa vezi cum pot sa fie prostiti oamenii. cat de usor, e relativ, a durat totusi 4 ani.
   • +12 (20 voturi)    
    era un banc... (Vineri, 6 noiembrie 2020, 16:43)

    bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui freestyle

    Unul singur in masina, conducand pe autostrada, aude la radio: " Atentie!!! Un nebun circula pe autostrada, pe contrasens!". La care omul nostru: "Unul, sunt sute, mii".

    Bancul asta ti se potriveste si tie. E fascinant cum unii pot gasi lucruri de caitate la un specimen atat de josnic precum Trump: vulgar, violent, ilogic, corupt, cu tehnici de negociere de nivelul mafiei.
 • +14 (36 voturi)    
  Biden a preluat conducerea in Georgia (Vineri, 6 noiembrie 2020, 11:53)

  vertus [utilizator]

  Acum o zi Trump conducea cu zeci de mii de voturi, acum Biden conduce cu 900 de voturi si creste in continuare.

  In Pennsylvania acum 2 zile Trump avea peste 600.000 de voturi avans, acum a scazut dramatic la 18.000 de voturi si scade in continuare. Voturile care mai sunt de numarat sun cele prin corespondenta unde Biden domina cu 80%. In scurt timp Trump va pierde si Pennsylvania.

  Biden conduce si in Arizona si Nevada unde se aseapta sa-si adjudece aceste state. Ceea ce inseamna ca are mari sanse sa castige 305 voturi in Colegiul Electoral.

  Urmatoarele ore sunt decisive. Echipa lui Trump actioneaza haotic cu preseditele acuzand nefondat fraude si actionand in judecata pe motive nejustificate. E un semn clar ca au ramas fara optiuni in fata realitatii inevitabile a pierderii alegerilor.
 • +11 (23 voturi)    
  mda (Vineri, 6 noiembrie 2020, 12:00)

  SoulSearcher [utilizator]

  Bye Donald...
 • +8 (16 voturi)    
  e clara treaba (Vineri, 6 noiembrie 2020, 12:05)

  freestyle [utilizator]

  " Unii republicani s-au delimitat de el, afirmând că astfel de poziții subminează procesul democratic." fraza asta spune totul. de abia asteptau sa scape de el. toti!
  si cum scopul scuza mijloacele...au facut-o.

  https://www.youtube.com/watch?v=Rr8ljRgcJNM

  We're all living in America
  America is wonderful
  We're all living in America
  America, America
  We're all living in America
  America is wonderful
  We're all living in America
  America, America
  • -5 (11 voturi)    
   america ist wunderbar... (Vineri, 6 noiembrie 2020, 17:56)

   let_s_twist_again [utilizator] i-a raspuns lui freestyle

   superbă băşcălia ramstein.
 • -14 (26 voturi)    
  Trump va pierde fara nici un dubiu (Vineri, 6 noiembrie 2020, 12:25)

  doz2018 [utilizator]

  E singurul presedinte american care s-a luptat cu toti deodata. E incult? Da, cu siguranta. Badaran, mitocan,etc? Evident. Dar nimeni niciodata nu a indraznit sa se lupte cu presa. Cu presa nimeni nu poate castiga si asta se stie. El a tinut piept presei care din aroganta l-a mazilit pe Trump , nu pt ca Biden ar fi un candidat bun. Biden e un om senil (cel putin) pe care presa il va lua in colimator a doua zi dupa ce castiga pentru ca altfel ar fi somera? Dar impotriva lui Trump nu a fost doar presa (care stie adevarul dar e prea trufasa ca i s-a dat cu tifla in bot) ci si malefica masinarie progresista care vine rostogolindu-se din ce in ce mai mult, si toate tarile importante ale lumii: Rusia, China, tarile Europei de Vest, etc. Cu toate acestea rezultatul e atat de strans. Trageti voi conclusziile.
  PS : vor veni saci de voturi continuu pana va iesi Biden invingator, si vor fi eligibili indeferent de situatie.
  • +12 (20 voturi)    
   Data viitoare nu va mai puneti cu Soros (Vineri, 6 noiembrie 2020, 12:55)

   arasmus [utilizator] i-a raspuns lui doz2018

   V-a rupt bosorogul :)
   • -6 (10 voturi)    
    îl va rupe şi pe el natura... (Vineri, 6 noiembrie 2020, 17:54)

    let_s_twist_again [utilizator] i-a raspuns lui arasmus

    chiar f. curând, că nu e deloc tânăr...
    şi toate miliardele din lume nu îţi pot cumpăra ani de viaţă...
 • -11 (19 voturi)    
  Trump le-a intins o cursa in care au picat cu brio (Vineri, 6 noiembrie 2020, 12:57)

  marc.andre [utilizator]

  Asta se va vedea in curand. Dar nu azi.
  De unde stiu?
  Eh, google face o treaba destul de buna. Daca chiar vrei sa stii mai multe, nu te informezi numai din media mainstream, mai cauti si opinii alternative. Uite asa afli mai multe, mai ales daca intelegi engleza.
 • -14 (18 voturi)    
  Biden invinge (Vineri, 6 noiembrie 2020, 13:21)

  doz2018 [utilizator]

  America se prabuseste economic, iar militar incepe sa decada usor (nu brusc). China devine nr 1 de departe, iar Rusia in 2-3 ani singura super putere nucleara. Americanii isi retrag armata din Germania in maximum 6 luni pentru ca nu o vor mai putea intretine iar Germania ramane sa se apere cu armata proprie formata din 3 furci si 4 topoare. Franta, a treia putere nucleara se va prabusi economic si social, doar GB va ramane cat de cat o insula de stabilitate dar si aceasta in declin. Uniunea Europeana nu va mai fi prima forta economica a lumii iar masurile economice impuse de China o vor destabiliza si mai mult. Europa nu va mai putea sa ridice vocea in fata Rusiei pe care o vor coopta sa-i apare de o China tot mai expansionista si mai agresiva.
  In sfarsit dupa lupte seculare care durasera 2 ani, Rusia devine Mother Rusia, singura natiune care va putea comenta ceva vreodata in fata Chinei
  • -7 (13 voturi)    
   apucă-te mai bine de literatură sf căci la (Vineri, 6 noiembrie 2020, 17:50)

   let_s_twist_again [utilizator] i-a raspuns lui doz2018

   comentarii politice eşti varză...
   china este zero barat fără us, toată expansiunea sa economică din ultimele decenii se bazează pe know-how american şi pe externalizarea producţiei americii spre pieţe asiatice cu mână de lucru ieftină.
   dacă america se prăbuşeşte, china va putea rezista inerţial cel mult câţiva ani, poate nici atât dacă vor fi lipsiţi de pieţele de desfacere occidentale.
  • 0 (2 voturi)    
   Biden și viitorul (Sâmbătă, 7 noiembrie 2020, 7:02)

   Omics [utilizator] i-a raspuns lui doz2018

   De acord, că e ca și cu COVID-19, dar invers din punct de vedere politic. Trump a încercat să amâne infecțiile, Biden va lăsa relații libere SUA - China. Desigur, China și SUA au nevoie una de alta, dar pe termen lung, va conta faptul că va conduce China. Unii speră și în relații libere Europa - SUA, precum cele SUA - China, că SUA va face ceva mălai pe seama Europei. Cu atât mai rău pentru Europa.

   Cât despre rolul Rusiei, Parkinsonul lui Putin se va accentua și Rusia, invadată dinspre Est de chinezi, va veni singură la mama Europa. Dacă îi mai lasă chinezii.
 • -13 (17 voturi)    
  Ipocrizia in vazul lumii (Vineri, 6 noiembrie 2020, 13:23)

  Setalcott [utilizator]

  Ati vazut vreo dovada ca alegerile au fost fraudate in Belarus? A scris presa "fara nici un fel de probe" la toate declaratiile diplomatilor occidentali? A cenzutat-o Twiter pe Svetlana Tiharionacumocheama?
  • +12 (22 voturi)    
   Raiul pe pamant (Vineri, 6 noiembrie 2020, 15:09)

   john-doe [utilizator] i-a raspuns lui Setalcott

   Ia da matale fuguta la ambasada Belarus si cere cetatenie ca sa te poti muta in raiul ala! Iti faci tie, noua, lumii intregi un bine!
   • -10 (14 voturi)    
    Cu asta vrei sa ma convingi? (Vineri, 6 noiembrie 2020, 16:03)

    Setalcott [utilizator] i-a raspuns lui john-doe

    Non-raspunsul tau perpendicular dovedeste ca am dreptate.
  • +6 (14 voturi)    
   Pai e o diferenta intre SUA si Belarus (Vineri, 6 noiembrie 2020, 16:50)

   bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui Setalcott

   In SUA presa e libera, liderii opozitiei nu-s arestati pentru ca protesteaza, ba chiar prin unele locuri mai sunt lasati sa si distruga masini si sa prade magazine fara sa fie ridicati de politie. E oareshce diferenta fata de Belarus, nu crezi?
 • -15 (23 voturi)    
  Trump a marcat voturile pentru a nu fi falsificate (Vineri, 6 noiembrie 2020, 13:35)

  care_este_adevarul [utilizator]

  Se pare ca daca au furat se va putea verifica usor.
  Cu o lovitura de geniu, Trump a marcat (watermarked) in secret buletinele de vot, caci se astepta sa fie fraudate alegerile, deci orice buletin schimbat in favoarea lui Biden va aparea ca fals.
  Vedeti clipul:
  https://www.youtube.com/watch?v=n_aWkp5sqUs&feature=emb_logo
  • -1 (13 voturi)    
   ha, ha (Vineri, 6 noiembrie 2020, 16:01)

   lnicolae1587873340950 [utilizator] i-a raspuns lui care_este_adevarul

   ca sa vezi, deunde sare iepuru'
  • +5 (11 voturi)    
   LOL (Vineri, 6 noiembrie 2020, 20:44)

   Erwin [utilizator] i-a raspuns lui care_este_adevarul

   E clara treaba.
   Toate buletinele de vot au trecut pe la Trump sa dea el cu sharpie pe ele.
 • -11 (23 voturi)    
  OneWire@AP: frauda anchetata de DHS (Vineri, 6 noiembrie 2020, 13:48)

  marc.andre [utilizator]

  Platforma jurnalistica OneWire a AssociatedPress, care are ca scop interconectarea internationala a jurnalistilor anunta ca pe 4 noiembrie 2020 DHS (Departamentul Sigurantei Domestice) din SUA a declansat o ancheta pentru a determina procentul de fraudare a alegerilor prezidentiale. Stirea este verificata.

  Ei bine, iata ca la 24 de ore de la eveniment, mass-media mainstream nu scrie absolut nimic despre asta. Oare de ce?

  OneWire NU este destinat publicului, si poate fi accesat numai de catre jurnalisti acreditati si verificati. Cu toate acestea, informatia despre ancheta DHS a "transpirat" in public.
  • +14 (28 voturi)    
   Pai si ce e nou in asta? (Vineri, 6 noiembrie 2020, 14:05)

   Roby745 [utilizator] i-a raspuns lui marc.andre

   Trump urla ca nebunul ca i-au furat voturile, si si-a pus lacheii sa intenteze procese in dreapta si in stanga, si sa DHS sa faca o ancheta. So what?

   Nici macar Fox news si nu aarătat nici o urma de dovada de frauda. Doar reproduc toate aberatiile lui Trump si catorva din oamenii lui. Sau poate si Fox News e Democrat? ( hint: nu, nu e e pe fata partizan al lui Trump, dar mai au cativa oameni cu o urma de bun simt)

   A, si te pomenest ca Democratii au trucat alegerile si in Georgia, stat condus de Republicani??

   Faptul ca Trump spune ceva, nu inseamna ca e si adevarat. Ba chiar din contra, istoria arata ca el spune mult mai multe minciuni sfruntate decat lucruri adevarate, mai ales cand e interesul lui la mijloc.
   • -9 (15 voturi)    
    cum le mai şti tu pe toate, de parcă ai fi fost (Vineri, 6 noiembrie 2020, 17:40)

    let_s_twist_again [utilizator] i-a raspuns lui Roby745

    prezent la numărătoarea voturilor;
    mulţi spun că este ceva f. dubios cu voturile prin corespondenţă... au fost numărate şi cele sosite după încheierea votului, au votat şi persoane inexistente, etc.
    observatorii republicani s-au plâns că au fost ţinuţi la distanţă la numărătoare...
    giulliani a semnalat un număr uriaş de voturi pro biden survenite brusc între 4 şi 5 noaptea...
    orice om cu mintea întreagă şi cinstit îşi pune mari semne de întrebare la astfel de semnale.
    mai ales că democraţii sunt cunoscuţi ca nefiind tocmai "uşă de biserică"... dimpotrivă.
    biden, după traficul de influenţă din ucraina făcut cu bani publici americani în favoarea fiului său ar fi trebuit să fie azi la alcatraz iar nu să candideze la casa albă...
    aşa că nu pot decât să îţi urez să fi şi tu la fel furat şi să îţi pui "lacheii" - dacă îi ai - să te reprezinte în justiţie... apropos: comuniştii asiatici aveau ticul ăsta verbal, "lachei ai imperialismului"...
    in trump we trust !
    • +12 (18 voturi)    
     Nu le stiu chiar pe toate (Vineri, 6 noiembrie 2020, 18:28)

     Roby745 [utilizator] i-a raspuns lui let_s_twist_again

     Dar incerc sa imi fac o parere, nu sa iau de bun tot ce spune Trump, sau Biden.

     Am spus doar ca pana acum nu exista nici o dovada de fraudare. Daca era sunt sigur ca macar Fox news ar fi prezentat-o. Poate s-a fraudat, dar deocamdata sunt doar acuzatii fara substanta.

     Si ca Georgia, stat condus de Republicani nu poate fi suspectata de fraudare in favoarea lui Biden. Poate pentru Trump?

     Voturile ajunse dupa inchidera urnelor se numara perfect legal. In multe state asa e legea, sa accepte voturi cu data postei inainte de ziua votarii, chiar daca ajung cateva zile dupa. Daca Trump crede ca asta e nedemocratic, a avut 4 ani sa conteste si sa schimbe legile. Dar nu a zis nimic pana acum. In schimb a numit la conducera postei un colaborator care sa se asigure ca multe voturi vor fi intarziate chiar peste data limita. Mie asta imi suna mai mult a incercare de fraudare.
   • -9 (15 voturi)    
    "Nici macar Fox News.." (Vineri, 6 noiembrie 2020, 19:28)

    marc.andre [utilizator] i-a raspuns lui Roby745

    Dar ce, credeai ca Fox News e altfel decat celelalte? Grava eroare. Acum ai raspunsul.
 • +14 (34 voturi)    
  acest biped (Vineri, 6 noiembrie 2020, 13:58)

  DiDiRo [utilizator]

  nu a fost nicio secunda presedintele USA, si mai voia si al doilea mandat. Republicanii de astazi sunt la fel de decazuti precum peneleaua unita cu pesederaul in usl (adica o adunatura MAFIOTA)..
 • -11 (27 voturi)    
  Trump a castigat dar presa e parsiva (Vineri, 6 noiembrie 2020, 14:13)

  tahomir [utilizator]

  Faptul ca are mai putine voturi atat pe plan national cat si ca numar de electori nu are nici o importanta,vedeti cum e situatia in Belarus sau, mai nou, in Bolivia.
  Conteaza doar cu cine tine presa si aici Trump e de partea gresita a baricadei.
  Less is the new more.
 • -10 (16 voturi)    
  Romania stat vasal vs SUA stat suveran (Vineri, 6 noiembrie 2020, 14:58)

  MirceaIo [utilizator]

  Donald Trump cu greu a fost induplecat sa poarte masca anti COVID. Se pare ca nici in SUA voia poporului nu este mereu ascultata. Daca persoana aleasa nu face ce "i se spune" o puternica forta mondiala rezolva repede problema. Trump a izolat Huawei, cu Germania (Europa) nu era in relatii bune, cu Rusia la fel !? Indiferant ce se voteaza s-ar putea sa nu ma iasa presedinte! Concluzia este ca si SUA daca Trump nu castiga alegerile poate fi considerat stat vasall!
 • -7 (21 voturi)    
  4 ani (Vineri, 6 noiembrie 2020, 17:20)

  disraeli [utilizator]

  Calomniez, calomniez, il en restera toujours quelque chose (fr. „Calomniaţi, calomniaţi, ceva tot va rămâne!“) - Beaumarchais, Bărbierul din Sevilla-act. II.
 • +15 (23 voturi)    
  Trump a fost depasit in Georgia si Pennsylvania (Vineri, 6 noiembrie 2020, 17:24)

  samy19 [utilizator]

  Acum Biden conduce in 4 state, Arizona, Georgia, Pensylvania si Nevada. Si voturile curg in favoarea lui.

  S-a cam terminat pentru Trump. De unde si disperarea cu care arunca cu acuzatii de frauda. Nu e frauda, e vointa poporului manifestata democratic prin alegeri libere si corecte.
  • -9 (17 voturi)    
   libere or fi fost (Vineri, 6 noiembrie 2020, 19:03)

   mmmircea [utilizator] i-a raspuns lui samy19

   corecte, mai ramane de vazut. Cand pe lista electorala ai persoane nascute in 1850, Dragnea si cimitirul din Teleorman par mici copii. E clar ca s-a furat cu balotul, acum trebuie luat vot cu vot si verificat.
   • -4 (14 voturi)    
    Daca nu spune Soros News, atunci e fake news (Vineri, 6 noiembrie 2020, 20:15)

    marc.andre [utilizator] i-a raspuns lui mmmircea

    Adevarul vine numai si numai prin Soros News. Te rog sa ai grija ce opinii sadesti aici.
  • -6 (10 voturi)    
   Poporul poate greși, inclusiv la vot, (Vineri, 6 noiembrie 2020, 19:09)

   Con_stan_tin [utilizator] i-a raspuns lui samy19

   că este și el om. Trump a concurat de unul singur și a ieșit pe locul 2, cum se poate altfel decât prin fraudă.
 • +15 (31 voturi)    
  deci (Vineri, 6 noiembrie 2020, 17:47)

  deville2010 [utilizator]

  E disperat! Singura variantă plauzibilă care i-a rămas lui Trump de a nu pleca de la Casa Albă este să devină el însuși prima doamnă a Americii. În urmă cu câteva minute, Donald Trump l-a cerut în căsătorie, în gneunchi, pe Joe Biden, care fiind senil, a acceptat.

  Donald Trump spune că i-a fost ușor să scape de Melania: ”Oricum e doar o păpușă gonflabilă pe care am comandat-o prin poștă din Slovezia, sau Slovania, nu mai rețin, o țară înapoiată de undeva din Asia. Contractul matrimonial spune că dacă o apuc de 3 ori consecutiv de p**dă, se pune automat ca divorț”, explică Donald Trump

  Nu e nicio rușine să fie soțul lui Biden, care oricum habar n-are pe ce lume trăiește, aș putea să continuă să am influență ca și până acum. Pe lângă asta, omul e alb, e rasist, e cu corporațiile, probabil nu suportă nici el toți transexualii ăștia și criptocomuniștii de la ANTIFA, e de-al meu, ce să mai. Un tip extraordinar. De fapt, cred că m-aș fin însurat oricum cu el”, spune Trump.

  În ce privește micuța problemă pe care o reprezintă faptul că Joe Biden e și el însurat, Trump e decisiv: ”Dacă nu vrea soția lui să divorțeze, o să pun CIA-ul s-o asasineze, că până una alta tot eu sunt președinte. Doar n-o să fiu bigam, ca mormonii”.-Times New Roman-
  • -9 (19 voturi)    
   Ce ne-am face fara misto-ul romanesc? (Vineri, 6 noiembrie 2020, 19:25)

   marc.andre [utilizator] i-a raspuns lui deville2010

   Raspuns: poate ne-am trezi la realitate.
 • -14 (22 voturi)    
  Made in China :) (Vineri, 6 noiembrie 2020, 17:52)

  marc.andre [utilizator]

  Voturile care au fost miraculos adaugate in cele cateva ore de "pauza" a numararii sunt false fiind tiparite in China de catre demokkts. False pentru ca le lipseste elementul de autenticitate specific, despre care nimeni nu a stiut nimic (din motive de securitate a votului). Asadar, avem buletine de vot originale, tiparite si marcate autentic de DHS, apoi avem alte buletine de vot, aparent identice, dar tiparite in China.
  Ca sa vezi, toate aceste buletine de vot false, sunt pentru Biden.
  Foarte curios, nu-i asa?
  Eh, acum intelegeti de ce Trump cere re-numararea voturilor? Pentru a centraliza toate voturile false, care au fost atribuite lui Biden. Frauda pe scara mare.
  Ah, si inca ceva...
  Peste 20.000 de federali din Garda Speciala se afla in mai multe state deja cantonati in dispozitivul stabilit dinainte, pentru a asigura ca operatiunea sa se desfasoare "smooth".
  Dar, desigur, voi stiati asta deja, pentru ca va informati si din media alternativa, nu numai din cea "mainstream"...
  • +12 (24 voturi)    
   Asa e :) (Vineri, 6 noiembrie 2020, 19:06)

   Roby745 [utilizator] i-a raspuns lui marc.andre

   Si in plus 30000 de extraterești de pe planeta Tatooine sunt in așteptare in Area 51 pentru ai ajuta. Sunt dotati cu phasere neletale si neuralysere pentru ai spăla pe creier pe suporterii inferbantati ai lui Biden care, înarmați cu furci si topoare , au luat cu asalt sediul de campanie a lui Trump, cerand renumararea voturilor in California si New York.

   Asa-i ca nu stiati asta? :)
   • -11 (17 voturi)    
    Mișto-ul e normal, nu-i așa? (Vineri, 6 noiembrie 2020, 20:13)

    marc.andre [utilizator] i-a raspuns lui Roby745

    În lipsă de alte argumente reale, merge și un mișto. C-așa-i la noi.
    • +9 (17 voturi)    
     Aaa, tu vorbeai serios? (Vineri, 6 noiembrie 2020, 20:33)

     Roby745 [utilizator] i-a raspuns lui marc.andre

     Scuze, nu mi-am dat seama....
  • +10 (20 voturi)    
   La Balaceanca au net? (Vineri, 6 noiembrie 2020, 19:40)

   tarsim [utilizator] i-a raspuns lui marc.andre

   Ce chestie domne...
   • +8 (10 voturi)    
    putin respect (Vineri, 6 noiembrie 2020, 20:58)

    Erwin [utilizator] i-a raspuns lui tarsim

    il avem pe Alex Jones aici, i-a ramas numai hotnews.ro dupa ce l-au banat twitter si youtube.
  • +11 (19 voturi)    
   Garda Speciala zici? (Vineri, 6 noiembrie 2020, 20:09)

   Denulu [utilizator] i-a raspuns lui marc.andre

   Sigur nu ai confundat SUA cu Rusia?
   • +6 (14 voturi)    
    Garda Speciala (Vineri, 6 noiembrie 2020, 20:54)

    Erwin [utilizator] i-a raspuns lui Denulu

    Cei 20.000 din Garda Speciala nu au nicio sansa in fata celor 100.000 din Garzile Revolutionare (detasate din Iran) ale democratilor.
    Mai ales ca in Garzile Revolutionare sunt inrolati numai reptilieni.
  • -7 (15 voturi)    
   Real info here (Vineri, 6 noiembrie 2020, 20:28)

   marc.andre [utilizator] i-a raspuns lui marc.andre

   Watermarks:
   https://www.cisa.gov/sites/default/files/publications/mail-in-voting-election-integrity-safeguards_508.pdf

   Trump executive order 2018 (re: DHS):
   https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-imposing-certain-sanctions-event-foreign-interference-united-states-election/
   • -4 (10 voturi)    
    yep, de asteptat (Vineri, 6 noiembrie 2020, 21:59)

    lnicolae1587873340950 [utilizator] i-a raspuns lui marc.andre

    expertii de mai sus, dau din gura fara ca macar sa citeasca ceva
  • +5 (7 voturi)    
   ... (Sâmbătă, 7 noiembrie 2020, 8:34)

   Andrei_Buc [utilizator] i-a raspuns lui marc.andre

   Bati campii:
   https://www.cisa.gov/rumorcontrol
   "NEW
   Reality: The Department of Homeland Security (DHS) and the Cybersecurity and Infrastructure Security Agency (CISA) do not design or audit ballots, which are processes managed by state and local election officials.

   Rumor: DHS or CISA printed paper ballots with security measures and is auditing results as a countermeasure against ballot counterfeiting.

   Get the Facts: While DHS and CISA assist states and localities with securing election infrastructure, DHS and CISA do not design, print, or audit ballots. State and local election officials manage ballot design and printing, as well as the auditing of results.

   Local election offices have security and detection measures in place that make it highly difficult to commit fraud through counterfeit ballots. While the specific measures vary, in accordance with state and local election laws and practices, ballot security measures can include signature matching, information checks, barcodes, watermarks, and precise paper weights.

   DHS and CISA operate in support of state and local election officials, and do not administer elections or handle ballots. CISA’s role in election security includes sharing information, such as cyber threat indicators, with state and local election officials, as well as providing technical cybersecurity services (e.g. vulnerability scanning) upon the request of those officials."
 • -1 (21 voturi)    
  Wow! (Vineri, 6 noiembrie 2020, 18:05)

  _Un stelist_ [utilizator]

  Cât de mulți experți români în alegerile și politica din SU ale A avem...
  • +6 (12 voturi)    
   ar trebui (Vineri, 6 noiembrie 2020, 20:53)

   bo8 [utilizator] i-a raspuns lui _Un stelist_

   ar trebuie trimisa o echipa de manelisti rumani sa ajuta cu numaratoarea …
   • +1 (1 vot)    
    Grapini (Sâmbătă, 7 noiembrie 2020, 10:31)

    revo [utilizator] i-a raspuns lui bo8

    .
  • -10 (18 voturi)    
   nu sunt experţi ci doar mercenari pe statele (Vineri, 6 noiembrie 2020, 21:02)

   let_s_twist_again [utilizator] i-a raspuns lui _Un stelist_

   lui soros.
   dementul ăla bătrân e dispus să îşi facă praf toată averea pt. a-şi impune ideile bolnave...
 • -8 (24 voturi)    
  go, Trump, go (Vineri, 6 noiembrie 2020, 21:06)

  disraeli [utilizator]

  viata merge inainte. ai o sotie frumosa, o familie exceptionala, bani de nu poti sa-i numeri. da-o in masa de politica. nu te merita.
  • -2 (16 voturi)    
   miza este viitoarea politică la nivel planetar (Vineri, 6 noiembrie 2020, 21:26)

   let_s_twist_again [utilizator] i-a raspuns lui disraeli

   nu viaţa privată a lui trump...
   • 0 (0 voturi)    
    Exact!! (Sâmbătă, 7 noiembrie 2020, 19:17)

    yyyyyy [utilizator] i-a raspuns lui let_s_twist_again

    S-a terminat astazi domnia intunericului in America!! S-a terminat era minciunii si a trucarii realitatii, a afacerilor speculative de culise, a manipularii nesimtite a bursei in scopurile unui grup restrins de magnati, a insultelor zilnice, a arogantei si lispei totale de umanitate si empatie. S-a terminat domnia absurdului si a dezbinarii nationale!!!
    Joe Biden este presedintele ales al Americii!Benjamin Franklin a fost intrebat cindva: ce forma de guvernamint ne lasati republica sau monarhie, Franklin a raspuns: republica, daca sunteti in stare sa o mentineti! Astazi America s-a demonstrat demna de increderea acordata de fondatorii ei generatiilor ce le-a urmat! America a infrint pronirile dictatoriale si dinastice, aspiratiile si planurile autocratice, America a redevenit ea insasi!
  • 0 (2 voturi)    
   go, pal, go (Sâmbătă, 7 noiembrie 2020, 13:19)

   John M. [utilizator] i-a raspuns lui disraeli

   to the ca-si-noooo...ca de acolo ai plecat si ti-ai luat metehnele cu tine la Casa Alba si nu ti-a mers. In universitati, la seminarele de istorie, profesori si studenti se vor distra cu prostia ta ani buni de aici inainte....
  • 0 (0 voturi)    
   Autointitulatul "geniu stabil" este falit! (Sâmbătă, 7 noiembrie 2020, 19:33)

   yyyyyy [utilizator] i-a raspuns lui disraeli

   Averea lui trump este un mit, o inventie!
   Asta s-a straduit sa ascunda pina acum nefacindu-si publice taxele!! A papat toti banii lui papa!!
   Are datorii de ordinul miliardelor pe care si le platea prin trafic de influenta ca presedinte al SUA!

   Romania cunoaste foarte bine formula de afaceri bazata pe trafic de influenta si santaj, si ce efect dezastruos a avut si are asupra bunastarii tarii!!
   Asta dorea si trump sa instapineasca in America!!

   Multi oportunisti au adulmencat ocazia de a profita de pe urma acestei "noi ordini economice" si s-au lansat in propagarea cultului trump, in preamarirea autointitulatului "very stable genius". Au experienta de pe vremea lui Ceausescu - altul care se considera singurul pe pamint in stare sa conduca tara, un alt geniu - au o propensitate pentru servilitate care probabalil se transmite din generatie in generatie!!
   Good riddance!!
 • -9 (19 voturi)    
  > 21.000 morti au votat cu Biden in Pennsylvania (Vineri, 6 noiembrie 2020, 23:08)

  marc.andre [utilizator]

  Biden este foarte apreciat pe lumea cealalta :)
  • -1 (1 vot)    
   invitatie, (Sâmbătă, 7 noiembrie 2020, 10:15)

   lnicolae1587873340950 [utilizator] i-a raspuns lui marc.andre

   poate ca-l vor la ei mai repede!
  • 0 (0 voturi)    
   Bazaconii! (Sâmbătă, 7 noiembrie 2020, 19:13)

   yyyyyy [utilizator] i-a raspuns lui marc.andre

   Bazaconii trumpiste!!!!
 • -8 (20 voturi)    
  > 6.000 voturi ilegale in Nevada, pentru Biden (Vineri, 6 noiembrie 2020, 23:10)

  marc.andre [utilizator]

  Oamenii il apreciaza pe Biden atat de mult, incat au facut ilegalitati ca sa-l vada presedinte :)
 • -7 (11 voturi)    
  lel (Sâmbătă, 7 noiembrie 2020, 0:33)

  Georgiana1995 [utilizator]

  Contează cine numără voturile,nu contează cu cine votezi !
 • +3 (5 voturi)    
  mare bucurie la (Sâmbătă, 7 noiembrie 2020, 7:17)

  Toni_Romania [utilizator]

  Ce se mai bucură clintoana.
 • 0 (0 voturi)    
  Gata, republicanii lui peste prajit! (Sâmbătă, 7 noiembrie 2020, 20:15)

  John M. [utilizator]

  V-am linistit! Ne vedem peste 4 ani cand o facem Prez. pe Kamala. Nu va repeziti cu insultele ca noi asta vrem si asta vom face: vom da lumii o femeie de putere, demna
  urmasa a exemplelor lasate de Golda Meir, Indira Gandhi si Margareth Tatcher.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by