O logodna de romi din Timisoara s-a lasat cu scandal intre politisti si petrecaretii care au parcat masinile neregulamentar pe spatiile verzi din zona si pe trecerea de pietoni. Astfel, dupa ce politistii au inceput sa dea amenzi, un bulibasa l-a acuzat pe Dorel Cojan, seful Politei Locale, prezent la fata locului, ca face ca Hitler si ca Antonescu - politie politica. In replica, Dorel Cojan a spus ca in Timisoara toata lumea trebuie sa respecte legea.

"Si Hitler facea la fel. Si Ion Antonescu facea lege. Avem un Dumnezeu adevarat. Si pentru o lege iei viata unui om? E politie politica. Noi am trait in comunism 40 de ani si daca acum am intors inapoi ii mai dai omului o sansa, nu ii iei viata. Vrem sa fim cetateni egali. Sa avem drepturi", a spus bulibasa citat de pressalert.ro.

Evenimentul a avut loc pe 5 august 2015, cand s-au logodit nepotul lui Carpaci Gradu, zis Ministru de Finante, si nepoata lui Ionelas Carpaci "Gradu", la casa casa "Ministrului" de pe strada Mihai Eminescu. Desi romii au venit cu Ferrari-uri si aruncau cu bacnote de sute de euro, ccand a venit vorba de amenzi, s-au infuriat.